Descoperă campaniile IntenCity și hai la cel mai mare festival din sudul României!

573
Reclame

Până la 22 august, 100 de vizitatori care își fac fotografii cu Turnul IntenCity, din Piața Mihai Viteazul, și le postează pe Instagram sau Facebook (public) cu hashtag #IntenCity pot câștiga o reducere de 50% la toate tipurile de abonamente la cel mai mare festival de muzică din sudul României. Câștigătorii vor fi aleși prin random.org.

Totodată, Caravana IntenCity continuă să străbată Craiova și împrejurimile orașului, cu activități distractive, muzică și flashmob-uri dansante. Cei care urmăresc traseul Caravanei au șansa să câștige reduceri semnificative pentru abonamentele la IntenCity.

Împreună cu cei de la Donează sânge, Fii erou – Craiova premiează 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐢 𝟐𝟓 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞 𝐩𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐢 𝟐𝟓 𝐩𝐞 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 care trimit dovada donării de sânge cu 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐥𝐚 IntenCity Festival, ce are loc între 26 și 28 august în Craiova. 𝐓𝐞 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐮𝐳𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞!
Pentru a te înscrie la Giveaway-ul de pe Facebook, urmează acești pași:
1. Dă like acestei postări
2. Etichetează un prieten cu care vrei să mergi la festival
3. Trimite pe pagina de Facebook Donează sânge, Fii erou – Craiova dovada că ai donat sânge în perioada 1 mai – 22 august 2022 (printr-o poză a carnetului de donator sau a fișei donatorului). Poți să donezi sau să fi donat la orice Centru de Transfuzie din țară!
Vă invităm să donați în continuare la Centrele de Transfuzie! Este foarte mare nevoie de sânge!
(Notă: se poate câștiga doar un bilet pe persoană și se poate participa doar pe Facebook sau doar pe Instagram)

Sunteți invitați să descoperiți mai multe campanii promoționale aflate în desfășurare, pe facebook.com/CraiovaIntenCity