Olguța Vasilescu: ”Facem colțișor japonez cu cascadă și zonă mediteraneană în Parcul Pedagogic”

3790
Lia Olguța Vasilescu/Sursa foto: Facebook
Reclame

Municipalitatea craioveană a început reabilitarea Parcului Pedagogic și are în plan să amenajeze două zone tematice. Potrivit primarului Olguța Vasilescu, este vorba de un ”colțișor japonez” și o zonă mediteraneană. În plus, a mai explicat edilul, în parc va fi inclusiv o terasă administrată de RAADPFL Craiova. Precizările au fost făcute astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Craiova, după interpelarea consilierului USR Eduard Cîrceag (foto).

Ce se întâmplă, mai exact, cu Parcul Pedagogic, în special cu latura Nord, pentru că am primit poze de la locuitorii zonei. Pe lângă faptul că s-au tăiat copaci care, cel puțin din poze, nu păreau uscați, a apărut un gard de BCA-uri de doi metri care, mai degrabă, pare pentru un penitenciar, nicidecum pentru un parc și nu ne este clar care este scopul gardului respectiv”, i s-a adresat alesul local Executivului.

Părculețul Pedagogic, 25 august 2022/Stiri Craiova

LOV: ”La parcuri chiar ne pricepem”

Olguța Vasilescu a dat asigurări că fac bine ce fac la Pedagogic, ”că chiar ne pricepem la parcuri” și că rezultatul o să fie ”foarte frumos”.

La parcuri chiar ar trebui să ne lăsați, că chiar ne pricepem. Este un proiect de reabilitare a zonei respective. Unde v-ați uitat dumneavoastră este partea de părculeț mediteranean și veți vedea ce frumos va arăta. Va avea inclusiv o terasă pe care o va administra RAADPFL, cu toalete, cu tot ceea ce este necesar într-un parc. Am fost și eu întrebată dacă se construiește vreun bloc în zonă. Nu, se construiește o cascadă undeva lângă zona de blocuri, pentru că acolo va fi un colțișor japonez. Dar, aveți încredere, că ați văzut că la parcuri chiar ne pricepem și o să iasă ceva foarte frumos”, i-a răspuns primarul.

Deci, ne aduceți și marea în Cornițoiu, doamna primar”, a intervenit și consilierul Cezar Drăgoescu.

Aducem și marea și muntele și va fi foarte frumos”, a reacționat Olguța Vasilescu. Iar alesul local Lucian Dindirică, președintele de ședință, l-a ”înțepat” cu umor: ”Dacă ne spuneți unde stați, vă trimitem un tzunami”.

Părculețul Pedagogic, 25 august 2022/Stiri Craiova
Părculețul Pedagogic, 25 august 2022/Stiri Craiova
Părculețul Pedagogic, 25 august 2022/Stiri Craiova
Părculețul Pedagogic, 25 august 2022/Stiri Craiova

ALEGEREA EDITORULUI