spot_img
AcasăPoliticăGiugea, pe cale să revină la PNL

Giugea, pe cale să revină la PNL

Deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, e la un pas să revină în sânul PNL, conform surselor Stiricraiova.ro. Primul semn că întoarcerea sa e posibilă a fost la începutul lunii septembrie. Parlamentarul, președinte al partidului Forța Dreptei Filiala Dolj, condus la nivel național de Ludovic Orban, a fost văzut la deschiderea anului școlar de la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, alături de foștii săi colegi liberali, unde a participat și liderul Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă. Din informațiile noastre, cei doi au avut o întrevedere privată înainte de festivitate, care ar fi durat aproape o oră.

Contactat duminică seara de redactorul Stiricraiova.ro și întrebat dacă a revenit la PNL, deputatul Nicolae Giugea a lăsat de înțeles că informația nu e departe de adevăr. ”Nu m-am întors în PNL. Încă”, a răspuns acesta.

Am reformulat: Negociați întoarcerea?Nu am ce să negociez. Dacă vreau, mă întorc; dacă nu vreau, nu mă întorc. Eu nu vin niciodată cu ce-ar fi dacă aș veni înapoi la PNL. Ușile cred că-mi sunt deschise. Nu pot să vă zic nici da, nici nu. Vedem peste vreo zi, două”, ne-a răspuns parlamentarul.

Fost prefect de Dolj, candidat pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din 2020, Nicolae Giugea a părăsit PNL Dolj pentru a-l urma pe Ludovic Orban. El a demisionat și s-a dezafiliat din grupurile parlamentare liberale în noiembrie 2021 alături de alți 14 liberali, înscriindu-se apoi în Forța Dreptei. Pe 1 iulie a.c., Orban a lansat oficial Filiala Dolj a Partidului Forța Dreptei, Giugea fiind numit președinte.

Suntem oameni hotărâți, oameni care n-am vrut să intrăm în horă cu Olguța sau cu alte Olguța de la nivel național. Nu ne vom alia cu PSD-ul, fiindcă noi suntem un partid de dreapta”, declara Nicolae Giugea la conferința de presă ocazionată de lansarea Forța Dreptei Dolj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments