Trei piețe și târgul de pe Caracal se desființează oficial

2188
Piața Brestei Craiova / Sursa foto: cvlpress.ro
Reclame

Patru puncte de lucru ale SC Piețe și Târguri Craiova SRL urmează să se desființeze oficial. Este vorba despre Piața Brestei, Piața Veche, Piața 1 Mai de la Spitalul nr. 1 și Târgul din Strada Caracal, conform unui proiect de hotărâre care va fi supus votului aleșilor în ședința din această lună a Consiliului Local (CL) Craiova. În locațiile menționate nu se mai înregistra activitate comercială de câțiva ani, după ce au fost scoase din concesiunea societății.

Societatea s-a adresat luna aceasta Consiliul Local al Municipiului pentru aprobarea
închiderii punctelor de lucru. În prezent, SC Piețe și Târguri Craiova SRL asigură funcționarea unui număr de zece locuri publice de desfacere, respectiv Piața Centrală, Piața Brazda lui Novac, Piața Gării, Piața Craiovița Nouă Big, Piața Dezrobirii, Piața Valea Roșie, Piața Ciupercă, Piața Chiriac, Piața Orizont și Târgul Municipal Craiova.

Potrivit Certificatului Constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj , SC Piețe și Târguri Craiova SRL are înregistrate patru puncte de lucru în care societatea nu mai desfășoară activități comerciale și anume: Piața Brestei, str Brestei, nr. 142 A (fără activitate din 2017 n.r.), Piața Veche, str. Felix Aderca, nr.3, fostă str. Krasnoff (fără activitate din 2013 n.r.), Piața 1 Mai , str. Tabaci, nr. 2 (fără activitate din 2014 n.r.) și Târgul din municipiul Craiova, str. Caracal, nr.172 B, întrucât cele trei piețe au fost preluate din concesiunea societății (în anii precizați în paranteze n.r.), iar din anul 2016 activitatea desfășurată în târgul din str. Caracal, nr.172B a fost mutată în târgul din str. Dimitrie Gerota (…) ca urmare a denunțării contractului de închiriere 1066/08.01.2013”, se arată în proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței din 29 septembrie.

ALEGEREA EDITORULUI