spot_img
AcasăActualitateDecanul Facultății de Științe Politice a UB îndeamnă toți profesorii din România...

Decanul Facultății de Științe Politice a UB îndeamnă toți profesorii din România să intre în grevă japoneză: „Reacționând la fraudă, educăm!”

Decanul Facultății de Știinte Politice a Universității din București (FSPUB) a anunțat marți că va intra în grevă japoneză la începerea anului universitar, în semn de protest față de faptele de plagiat de care este acuzat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Un ministru care a confiscat ideea reformei educației și o folosește pentru a proteja rețeaua impostorilor”

Cristian Preda îi îndeamnă pe toți profesorii din școli, licee și universități să i se alăture.

”Peste câteva zile, pe 3 octombrie, începe noul an universitar. Voi intra în grevă japoneză. Le voi explica studenților, la debutul fiecărui curs, că e inacceptabil să avem un ministru care a plagiat și care-i apără pe plagiatori. Un ministru care a confiscat ideea reformei educației și o folosește pentru a proteja rețeaua impostorilor din universități și din politică. Îi chem pe toți profesorii din școli, licee și universități să protesteze în acest fel. Reacționând la fraudă, educăm!”, a scris, marți, pe Facebook, Cristian Preda.

Citește mai multe pe PressHUB.

PRESShub
PRESShubhttp://presshub.ro
PressHub.ro, rețea inovatoare și independentă de presă creată de Freedom House România, este o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală care aleg să se pună în serviciul public, promovând excelența în jurnalism.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments