Campanie de ridicare gratuită a aparatelor electrice și electronice, la Craiova

1737
Aparatură electrică și electronică / Foto: www.ecolectare.ro
Reclame

Craiovenii se vor putea debarasa gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte, în zilele de 25 și 26 noiembrie, iar pe 29 noiembrie va avea loc o tombolă cu premii pentru toți participanții. Campania începe pe 23 noiembrie și se adresează persoanelor fizice și juridice și se va derula prin Sistemul de colectare selectivă a deșeurilor electrice, care trebuie apelat pentru plasarea comenzilor de preluare.

Orice aparat electric, vechi sau defect, greu sau voluminos, dar și becuri și baterii pot fi ”aruncate” în cadrul campaniei. Evenimentul este organizat de Primăria Craiova și eColectare, o companie specializată pe colectarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Premiile, acordate de societate, în cadrul tombolei, care va avea loc în 29 noiembrie, la ora 10, la sediul primăriei, constă într-un frigider, 2 aspiratoare, 3 mașini de găurit și 3 fiare de călcat.

Echipa eColectare Dolj asigură colectarea gratuită și transportul acestor deșeuri electrice către fabricile de reciclare acreditate. Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă, din cadrul campaniei, se preiau începând cu 23 noiembrie, astfel:

În urma comenzii, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii (25-26 noiembrie), între orele 9.00-17.00.

Centrul din Dolj al eColectare preia gratuit aparatură veche sau defectă și în afara campaniei. Colectarea se face și din județ, cu mențiunea că ridicarea lor se face atunci când în localitatea respectivă există măcar câteva zeci de solicitări.

ALEGEREA EDITORULUI