(Exclusiv) Primăria Craiova demolează casa lui Sandokan, liderul romilor din Romanești

4137
Casa de la nr 56A de pe Bvd Nicolae Romanescu care este vizată de dispoziția executorie de demolare / Sursa foto: Google Street View
Reclame

O dispoziție de primar urmează să fie pusă în executare, luni, 28 noiembrie, pentru demolarea unui imobil ridicat fără autorizație de construire. Este vorba despre o casă care a fost ridicată pe un teren care aparține domeniului public, aflat în administrarea RAADPFL Craiova. Locuința, executată pe un nivel și cu mansardă, îi aparține soției lui Sandokan Dărac, lider al romilor din Romanești.

Interesant este, susțin sursele Stiricraiova.ro, că între Sandokan și un alt celebru craiovean, Fănel Trandafir, zis Cimino, ar fi o concurență acerbă pentru obținerea terenului pe care cel dintâi și-a ridicat ilegal casa. ”Lupta” s-ar da și în ”pile”. Cimino este finul Nicoletei Miulescu, secretara Primăriei Craiova, iar Sandokan este finul lui Cimino, cu care în prezent este în clinciuri (inițial, am relatat că Sandokan este finul lui Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, liderul temutei grupări ”Frăția”, însă informația era eronată). De altfel, Cimino și Sandokan sunt vecini – casa în discuție se află pe Bvd. Nicolae Romanescu 56A -, unde Cimino are afaceri, și chiar nașul l-ar fi reclamat pe Sandokan că și-a făcut casa pe domeniul public.

Construcția apare pe Bvd Nicolae Romanescu nr. 56A

Cheltuielile cu demolarea vor cădea tot în sarcina celui care a ridicat fără drept construcția și gardul împrejmuitor. Dispoziția a fost emisă în baza a două rapoarte – unul al Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal din Cadrul Poliției Municipiului Craiovei și celălalt al Direcției Juridice din cadrul Primăriei Craiova

Rămâne de văzut cum va evolua acțiunea programată luni, începând cu ora 9:00, la care vor participa polițiști locali, dacă nu și alte forțe de ordine, având în vedere că, anul acesta, Sandokan a fost implicat în cel puțin două conflicte stradale cu bâte și cuțite.