Călătorie de coșmar pentru o craioveancă de 20 de ani. A fost agresată sexual în tren chiar de controlor

6312
Fotografie su rol pur ilustrativ. Sursa foto: stiridecluj.ro
Reclame

O craioveancă în vârstă de 20 de ani a trecut prin momente de groază într-un tren al CFR Călători cu care trebuia să ajungă la București. Controlorul din garnitura IRN 79 a sărutat-o cu forța, a lins-o pe față și a înghesuit-o în compartiment. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, în dimineața zilei de 18 noiembrie.

La ora 4.47, tânăra a plecat cu trenul IRN 79 din Gara Craiova spre Bucuresti, urmând ca în Gara de Nord să schimbe garnitura pentru a ajunge la Brașov.

Biletul cu care victima a călătorit spre București

Când mi-am căutat locul, am constatat că era într-un compartiment gol, dar, având în vedere că nu era prima dată când mergeam cu trenul spre București, știam că se va aglomera până acolo, așa că nu am căutat un alt loc. La scurt timp după ce trenul s-a pus în mișcare a venit controlorul să îmi verifice biletul. M-a intrebat unde merg (deși pe bilet scria foarte clar), dacă fumez, dacă am prieten și ce caut singură la Brașov. I-am răspuns politicos că merg în interes de serviciu. Apoi s-a legat de legitimația mea de student, spunând că ștampila este falsă. Până la urma a plecat și nu s-a mai întors. M-am gândit că era plictisit și avea chef de vorbă, așa că nu mi s-a părut nimic ciudat. Mi-am setat alarma telefonului să mă trezeasca înainte de București și, la scurt timp, am adormit”, povestește craioveanca.

Tânăra spune că atunci când s-a trezit a văzut că trenul era oprit. Atunci l-a observat pe controlor în ușa compartimentului. ”M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam și a încercat lucruri greu de descris în cuvinte. Am încercat să scap, dar mă ținea strâns de mână și îmi spunea să mergem amândoi cu trenul la Brașov și să petrecem o noapte împreună”. Între timp, trenul s-a pus în mișcare, staționarea fiind la Podul Basarab, și, ținând-o încă de mână, îi repeta întruna să ii dea adresa de facebook. ”În momentul în care am reușit să scap și am fugit pe coridor mi-am dat seama că în hol nu era decât un alt bărbat care, când m-a văzut, a intrat la el în compartiment. Când am coborât vorbea cu controlorul și râdeau amândoi ca și cum se cunoșteau”, a mai povestit victima. Fata spune că și-a sunat imediat tatăl cu care a rămas la telefon până a ajuns în gară. ”Individul era o namilă de om, trecut de 40 de ani, înalt cât ușa compartimentului și cu o burtă mare, nu aș fi avut nicio șansă să mă lupt cu el și să câștig”, a mai povestit tânăra.

Acesta este controlorul care a agresat-o pe tânără. Acesta a fost identificat ulterior de victimă, cu ajutorul unor angajați ai CFR

Din fericire, eu am reușit să scap, dar așa ceva este inadmisibil. M-a agresat, m-a pupat pe gură, m-a lins pe față, m-a înghesuit în geam de parca eram un obiect la dispoziția lui. Și cel mai tragic este faptul că părea așa natural și calm în tot ce făcea, încât sunt convinsă că nu sunt prima lui victimă, că nu am fost doar o tentație de moment. În locul meu putea fi cineva mai puțin norocos, care de frică ar fi stat până la capăt”, mărturisește tânăra de 20 de ani.

Controlorul a fost identificat de fată. Este un bărbat care locuiește în Ineu, județul Timiș. Tânăra a depus, joi, plângerea la Poliția TF Craiova, dar și la Ragionala CFR Craiova.