FOTO Craioveni terorizați de un om al străzii

1301
Reclame

Un om al străzii, care și-a găsit adăpost sub o conductă de transport a agentului termic și își face veacul în parcarea din spatele blocului 10a de pe Strada Constantin Brâncoveanu din Cornițoiu, a băgat sperieții în locatari. Oamenii îl cunosc de multă vreme și spun că, până de curând, nu era agresiv, dar făcea multă mizerie. În ultima lună, însă, ar fi devenit violent. Ar fi avariat mai multe autoturisme, iar zilele trecute a dat foc pubelei de gunoi. Nimeni nu mai are curaj să meargă la ghenă după lăsarea întunericului, spun oamenii. Mai mult, a început să le oprească și căldura, umblând la conducta de căldură.

Omul străzii a început să se ”joace” și la robineții de căldură, lăsându-i în frig pe mai mulți locatari

Credem că are și afecțiuni psihice. La un moment dat a și dispărut o perioadă de timp, dar s-a întors și acum este și agresiv. Sparge sticle, urlă, lovește mașinile din parcare. Vecinii păgubiți au făcut reclamații la Secția 5, am sunat și la Telefonul Cetățeanului, însă e tot aici. Chiar nu știm ce să mai facem, pentru că e periculos, ne e frică pentru copii. Cred că nu mai duce nimeni gunoiul seara. A devenit foarte, foarte agresiv. Mai stă și în părculețul din apropiere. Acum a avenit frigul, dar înainte se ducea la locul de joacă și se dezbrăca complet. Săptămâna trecută a dat foc la tomberon. E periculos, poate da foc la mașinile din parcare, pentru că sunt și foarte multe gunoaie pe care le adună. În ultimul an au venit de două ori de la RAADPFL și au strâns mizeria”, spune unul dintre proprietarii blocului.

Avarie pe care oamenii susțin că ar fi produs-o omul străzi

Conducta de căldură trece pe lângă gardul unității militare din zonă și blocul lor. În partea din fața imobilului, vecinii au sudat o ușă, iar în spate au montat un grilaj. Însă pe acesta din urmă bărbatul a reușit să-l rupă și să se adăpostească acolo.

Avarie pe care oamenii susțin că ar fi produs-o omul străzi

Proprietarii autoturismelor lovite spun că ar fi făcut plângeri la poliție și au sunat la Telefonul Cetățeanului pentru a se lua măsuri, dar omul străzii continuă nu doar să le perturbe liniștea, ci să le și provoace pagube materiale, dar și teamă.

Reprezentanții IPJ spun, însă, că la Secția 5 Poliția Craiova nu există nicio sesizare privind aspectele semnalate. Nici Poliția Locală nu a primit nicio reclamație în acest sens, conform conducerii.

Pubela distrusă de foc
În zona blocului 10a din Cornițoiu e un focar de infecție