Comerț pestriț în familia primarului de la Calafat: Bianca Mitulețu vinde stilouri cu diamant, Nina Mitulețu porci

2511
Reclame

Lux și opulență în familia primarului Dorel Mitulețu de la Calafat. De la groștei de 200 de kilograme, la stilouri cu peniță de aur și diamante au fost scoase la vânzare pe Facebook de către soția și fiica edilului. Dacă junioara a avut de vânzare un stilou MontBlanc, pe un grup privat unde membri pot posta anunțuri cu produse din categoria celor de lux, consoarta primarului a făcut reclamă pe pagina personală cum că are porci de vânzare.

 

Anunțul Biancăi Mitulețu, deși mai vechi, a stârnit reacții ironice. Postarea sa a fost redistribuită de o pagină intitulată sugestiv ”Împotriva hoției”, care îndemna internauții să îi dea o mână de ajutor ca să-și vândă valorosul instrument de scris. Asta în vreme ce majoritatea calafetenilor trebuie să trăiască din salariul minim pe economie.

Pe de altă parte, Nina Mitulețu, soția primarului Dorel Mitulețu, nu pare deloc snoabă. Pesemne că a înțeles că pentru omul de rând bogăția adevărată e să ai animale în ogradă.

În orice caz, imaginile cu stiloul cu peniță de aur și capac cu diamant și cea cu porcii din cocină frapează.

Acum, poate putem înțelege și de unde are Bianca Mitulețu bani să bată globul pământesc în lung și-n lat. Fiindcă, să fim serioși, doar din sinecura de consilier la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) e greu să fii în pas cu moda și să te bucuri de vacanțe des.

Bianca Mitulețu / Facebook

Devenită între timp Stamin, după căsătoria cu fiul unui fost șef de la Biroul Rutier Craiova, Bianca nu a vrut să se mai mulțumească doar cu statutul de consilier parlamentar și angajată pe pile la AEP, ci pare că vrea să urmeze calea deja bătătorită de soț: e studentă la Medicină Dentară în Craiova.

Ca în politica românească, unde stânga s-a luat cu dreapta, frumoasa calafeteancă, membră a PNL, și-a unit destinul cu un simpatizant al PSD. Soțul tinerei a fost consilierul lui Mihai Fifor pe vremea când conducea unul dintre ministere.

Între timp, acesta a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, iar acum profesează ca stomatolog. Și el și ea mai absolviseră câte o facultate, respectiv Drept și Științe Politice. E de admirat că s-au apucat și de treburi serioase. Carevasăzică, politica + stomatologia = brățară de aur.

ALEGEREA EDITORULUI