RAT Craiova a închiriat un autobuz supraetajat care să ducă turiștii la Târgul de Paște

3021
Reclame

Un autobuz supraetajat va circula, începând cu 1 aprilie, pe străzile din Craiova, cu destinația specială Târgul de Paște, organizat de administrația locală în Parcul ”Nicolae Romanescu”.

Mijlocul de transport în comun a fost închiriat, pentru o lună, de Regia Autonomă de Transport din Craiova de la o societate privată din județul Alba. Mai exact, pentru perioada 27 martie – 1 mai a.c.. Potrivit directorului RAT Craiova, Marcel Tănăsescu, pentru închiriere operatorul local de transport public din Craiova a plătit 6.000 de lei. Suma acoperă asigurarea autobuzului, realizarea ITP-ului, deplasarea către Craiova și returul la Alba și închirierea propriu-zisă.

Autobuzul a fost colantat în prealabil special pentru Târgul de Paște. Craiova a obținut locul 1 într-un clasament devenit deja celebru pe meleagurile oltenești și nu numai – European Best Destinations (EBS), pentru Târgul de Paște 2023. Competiția a constat în promovarea unor fotografii și obținerea a cât mai multor voturi pe site-ul oficial al EBS.

Traseul pe care va circula autobuzul este: Sala Polivalentă, Casa Băniei, Grădina Botanică, Palatul Administrativ, Parcul Romanescu. Intervalul orar în care va fi disponibil calarorilor este 10.00 – 20.00. Pe traseu vor fi următoarele stații: Sala Polivalentă – punct de plecare, Grădina Botanică – stația de la Schmit, Palatul Administrativ – stație la English Park, fosta Casă a Căsătoriilor – str. CD Fortunescu, Parcul Romanescu.

Prețul biletului va fi de 3 lei și se va putea achiziționa direct din autobuz. Mijlocul de transport dispune de 68 de locuri.

Având în vedere că în zona Parcului Romanescu numărul de locuri de parcare este limitat, rugăm cetățenii sa folosească acest traseu care le asigură posibilitatea să lase mașinile în parcarea subterană de la Teatru și să ajungă în cele mai bune condiții la Târgul de Paște!“, îndeamnă Olguța Vasilescu.

ALEGEREA EDITORULUI