(UPDATE) Pericol la noul studio TVR Craiova. Bucăți de cofraj s-au desprins la ultimul etaj

1542
Sediu TVR aflat în construcție / Sursa foto: ISU Dolj - aprilie 2023

Pompierii craioveni au intervenit, astăzi, pentru degajarea mai multor elemente de construcție desprinse, din cauza rafalelor de vânt, de pe două imobile din Craiova.

Este vorba despre bucăți din cofrajul de sus al noului studio al Televiziunii Române de la Craiova, aflat în construcție pe Calea Unirii, la numărul 62 (foto cover), care s-au desprins și stăteau să cadă. Pompierii urmează să le înlăture de pe imobil, după ce un bărbat a sesizat autoritățile. Televiziunea Română a demarat lucrările la noul sediu în noiembrie 2017. Investiția a demarat din fondurile proprii ale TVR și se ridică la peste 1,1 milioane de euro.

Totodată, lucrătorii ISU Dolj degajează bucăți de tencuială desprinse de pe blocul O3, situat pe Bulevardul Carol din Craiova.

Reamintim că Doljul se află sub avertizare Cod galben de vânt puternic, cu viteze de peste 60…65km/h, temperaturi scăzute și precipitații, până în cursul dimineții de mâine.

Citește și Copac smuls de vânt, prăbușit peste o mașină

UPDATE, ora 11.15: Pompierii au intervenit și pentru îndepărtarea tablei de pe un bloc (A 14) situat pe Calea București. Pentru că există pericol de cădere au solicitat în sprijin o autospecială de lucru cu apă și spumă și modul de descarcerare.

De asemenea, o intervenție au avut și pentru asigurarea unui panou publicitar stradal de pe care păreau că se pot desprinde elemente, pe str. Constantin Lecca, nr. 16.

ALEGEREA EDITORULUI