Gențile de mii de euro ale lui Carmen Iohannis. Una, cât salariul pe un an al unui profesor

929
Carmen Iohannis / Sursa foto: playtech.ro
Reclame

Președintele Klaus Iohannis i-a ostilizat pe profesori după ce a declarat, pe 1 iunie, că aceștia nu mai au nici un motiv să facă grevă. Guvernul a anunțat că le mărește salariul cu 1.000 de lei brut. Indignarea a sporit după ce, la recepția dată cu ocazia sosirii în România a Regelui Charles al III-lea, Carmen Iohannis a purtat bijuterii foarte scumpe, de peste 10.000 de euro.

Ulterior, o companie privată a distribuit pe Facebook imagini cu soția președintelui și mesajul: „Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”.

Carmen Iohannis și-a făcut un obicei din a se afișa cu accesorii extrem de scumpe, atunci când îl însoțește pe președintele României în vizitele sale oficiale.

Una dintre primele astfel de imagini au apărut în 2016, când soția lui Klaus Iohannis a apărut într-un costum deux pieces, la care a accesorizat o pereche de sandale și o geantă de mii de euro.

Tot în 2016, Carmen Iohannis a apărut în public cu o geantă Dior de circa 3.700 de euro.

În 2021, Carmen Iohannis a venit, în calitate de profesor, la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu cu o geantă Burberry, cunoscuta firmă de lux preferată și de Adrian Năstase, de circa 1.300 de euro.

Anul 2023 a fost anul în care soția președintelui a venit la întâlniri publice cu cele mai scumpe accesorii.

Astfel, cu ocazia vizitei oficiale a lui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, aceasta a purtat o geantă Chanel, care ajunge la circa 10.000 de dolari.

Vezi foto și citește articolul integral în PRESShub.

ALEGEREA EDITORULUI