Organizatorul Festivalului Intencity anunță că până marți 18.500 de persoane au obținut acces la festival

2214
Antoniu Zamfir, director ORG, organizator Intencity Craiova 2023 / Foto: Remus BADEA
Reclame

Organizarea festivalului Intencity la Craiova, eveniment susținut din bugetul local, este gata în procent de 90% din punct de vedere tehnic și administrativ, a precizat, astăzi, directorul Operei Române Craiova (ORC), Antoniu Zamfir, instituția care derulează evenimentul. ”Restul de 10% sunt detalii pe care le punem la punct pe parcurs”, a adăugat acesta. Participarea tuturor artiștilor anunțați rămâne confirmată până la această ore. Festivalul Intencity este programat în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” și Sala Polivalentă din Craiova.

Până marți, 18.500 persoane obținuseră acces la eveniment. Mai exact, toate persoanele care vor participa atât în calitate de spectatori, cât și ca parte a echipelor organizatorice (personal tehnic, administrativ, de pază etc.).

În acest moment nu știm numărul exact de bilete și abonamente, ceea ce știm este numărul persoanelor care vor fi prezente în acest festival, undeva la 18.500. Asta înseamnă că, în primul rând, sunt persoanele care au achiziționat bilete și abonamente, invitațiile oferite pentru partenerii media și sponsorii noștri care fac demersuri promoționale ale festivalului și nu în ultimul rând acreditările utilizate în toate festivalurile, în ceea ce privește sponsorii, echipele lor tehnice, echipele firmei care se ocupă de scene. ”, a declarat Antoniu Zamfir.

Potrivit acestuia, din experiența anului trecut, 60% din biletele și abonamentele puse în vânzare s-au vândut în ultimele două săptămâni înaintea festivalului.

”Ce putem să spunem e că avem o solicitare mai mare de bilete pentru ziua de duminică, probabil pentru faptul că Enrique Iglesias va performa în ziua respectivă”, a mai menționat organizatorul.

ISU a permis accesul unui public mai numeros

Față de ediția trecută a festivalului Intencity, numărul de locuri permise a fost suplimentat de ISU Dolj la 30.000. Însă și spațiul festivalului este mai mare acum, sala polivalentă fiind de asemenea inclusă.

”Numărul total permis de colegii de la ISU este de 30.000 de locuri, însemnând stadionul, sala polivalentă și arealul festivalului”, a explicat Zamfir.

ALEGEREA EDITORULUI