Craiova Intencity: Zona VIP, amenajată în tribune, pe o platformă. Spectatorii vor va avea acces general la festival

1229
Platforma pe care se va amenaja zona VIP

Accesul spectatorilor la Festivalul Intencity este general anul acesta, exceptând intrarea în zona VIP. La ediția anterioară, biletele sau abonamentele au fost vândute pe sectoare: peluză, tribune sau gazon, iar spectatorii erau identificați în funcție de brățările de acces.

Și în privința zonei VIP sunt modificări. Anul acesta ea este amenajată pe o platformă la nivelul de jos al tribunei principale. Spectatorii de aici au la dispoziție scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate.

Platforma pe care se va amenaja zona VIP

Ne-am aliniat cumva practicilor din festivaluri și avem acces VIP și acces general. Astfel, am dat posibilitatea celor care au intrat în festival să participe atât pe stadion sau în polivalentă. Nu vor fi restricții între cele două spații de desfășurare a festivalului”, a explicat Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova, organizatorul evenimentului.

Potrivit acestuia, includerea sălii polivalente ”a fost dorința noastră de a lărgi arealul festivalului și adresabilitatea lui”.

Amenajare scenă Sala polivalentă

Ea este pregătită pentru tineri în special, pentru că genurile muzicale hip-hop și trap, atât de mult iubite de către publicul tânăr, vor fi prezente acolo, iar aici, pe main stage vor fi artiștii pe care i-am anunțat”.

Serviciile pentru amenajarea celor două scene au costat 1,1 milioane de euro, iar contractul a fost atribuit prin licitație publică.

Amenajarea scenei principale / Foto: Remus Badea

”Pe lângă scene sunt mai multe construcții adiacente, platforma VIP este inclusă, plus cea de pe care se monitorizează toată activitatea artistică de pe scena principală, celelalte două turnuri, porțile de acces în festival, gardurile de delimitare au fost incluse, plus paza festivalului”, a mai precizat organizatorul.

ALEGEREA EDITORULUI