Grădina Botanică din Craiova: Doi tineri au fost înjunghiați, unul mortal

3187
Reclame

O fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani au fost înjunghiați în această după-amiază, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Fata a decedat în urma plăgilor care ar fi fost multiple. Tânărul este în stare gravă.

”La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor”, au precizat oficialii din cadrul IPJ Dolj

Fata a fost găsită de medici în n stop cardio-respirator și declarată decedată după ce s-au efectuat manevre de resuscitare fără succes. Băiatul a fost dus la spital.

”În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea  împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

ALEGEREA EDITORULUI