Constructorul Promenada Mall donează administrației locale două terenuri pe care să amenajeze spațiul verde aferent noului bulevard

2001
Construire promenada Mall Craiova. Sursa foto. captură video Don Drone - https://www.youtube.com/watch?v=EL-Kb6GufxI

Consiliul Local Craiova se reunește, marți, în ședință extraordinară, pentru a accepta o donație a firmei General Building Management S.R.L., care construiește mall-ul pe Balta Craiovița.

Este vorba despre două suprafețe de teren care, conform autorizației de construire eliberată de Primăria Craiova pentru realizarea bulevardului care va uni Calea Severinului cu Cartierul Brestei, trebuie amenajate ca spații verzi. Încă de la început, firma a anunțat că va realiza drumul, apoi îl va ceda administrației locale.

Având în vedere că pe cele două suprafețe de teren vor fi amenajate spații verzi de către autoritatea publică locală ce vor fi parte componentă din infrastructura drumului ce face legătura dintre str. Calea Severinului și str. Brestei cu str. Râului este necesară acceptarea donației în contextul întregirii infrastructurii rutiere”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus la vot mâine.

Unul dintre imobilele-teren are o suprafață măsurată de 2.854 mp, iar celălalt de 4.142 mp. Suprafețele sunt încadrate de cele două sensuri de mers ale bulevardului.

Deschiderea centrului comercial este programată în luna octombrie a acestui an.

Construire Promenada Mall Craiova. Sursa foto: captură video Don Drone (Youtube) – https://www.youtube.com/watch?v=EL-Kb6GufxI

ALEGEREA EDITORULUI