Un hotel cu dotări de lux va fi construit de la zero în comuna Cârcea

11137
Fotografie cu rol ilustrativ. Sursa: www.therooftopguide.com
Reclame

O clădire cu funcțiune turistică, dotată cu centru SPA și piscină la ultimul etaj, va fi construită la Cârcea. Investitorii, antreprenori cu vechime în localitate, dețin un complex de baze sportive și un club sportiv acreditat oficial și își doresc să integreze și o unitate de cazare pentru diversificarea serviciilor în zonă. 

Deocamdată, imobilul este gata doar pe hârtie, construcția urmând să înceapă, în funcție de cât de repede vor fi obținute avizele și autorizațiile necesare, fie în această toamnă, fie în primăvara anului viitor.

Terenul pe care va fi ridicat se află în intravilanul comunei Cârcea, pe Strada Aeroportului, și are o suprafață de aproape 17.000 mp. Suprafața propusă a construcției este de 1.425 mp, plus o terasă aferentă de 230 mp, iar suprafața desfășurată va fi de 5.436 mp.

Locația unde va fi construit hotelul. Sursa foto: captură Google Street View

Hotelul, care va fi de patru stele, dar cu facilități de cinci, va fi structurat pe trei niveluri, în afară de parter, unde vor fi amenajate două săli, una pentru servirea micului dejun, cu o capacitate de aproximativ 70 locuri, iar cealaltă pentru restaurant, cu bar propriu, care va avea circa 110 locuri.

SPA, fitness/wellnes și piscină la ultimul etaj

Etajul 1 cuprinde zona destinată cazării, cu 29 de camere pentru 2 persoane și un apartament.

Etajul 2 este proiectat pentru relaxare. Cuprinde centrul spa, sală de fitness/wellness, o zonă de recuperare medicală și o mică zonă de cafe-bar. La SPA clienții vor avea acces la o gamă diversă de tipuri de saună (criosaună, umedă, uscată, cu sare, cu infraroșu etc), bazine cu ape minerale, tratament cu crioterapie, fântână de gheață, zonă de jacuzi, zonă wave&magic sun, duș emoțional etc..

Ultimul etaj, al 3-lea, este dedicat piscinei, care va avea o adâncime de 1,40 m, în jurul căreia vor fi amplasate șezlonguri, dar și un bar.

Investitorul și-a propus să amenajeze 91 locuri de parcare, în care sunt incluse și locuri pentru persoane cu dizabilități, și 2 locuri destinate autocarelor.

Utilitatea publică a investiției constă în organizarea de evenimente și festivități (congrese, conferințe etc.), precum și atragerea de turiști, creșterea și diversificarea serviciilor din zonă, nivelul calitativ al acestora și creșterea bazei tehnice materiale în alegerea destinațiilor turistice”, își motivează investitorii alegerea de a ridica hotelul.

ALEGEREA EDITORULUI