DOLJ Un bărbat care amenința de câțiva ani că se sinucide a murit după ce a căzut de pe o antenă

743
Fotografie cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Segarcea, și-a pierdut viața, miercuri, după ce s-a urcat pe o antenă releu. Doljeanul o mai făcuse și în trecut, amenințând că se va sinucide, însă de fiecare dată polițiștii au reușit să-l convingă să renunțe.

Aseară, înainte de miezul nopții, în jurul orei 22.55, poliţiştii Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi prin apel de urgenţă la 112 cu privire la faptul că o persoană s-a urcat pe o antenă releu.

Oamenii legii, dar şi un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, au mers acolo și au încercat să-l convingă să coboare. Spre deosebire de tentativele trecute, se pare că numeroase, consemnate în ultimii doi-trei ani, bărbatul nu a avut nicio revendicare și nu a stat de vorbă cu polițiștii. La un moment dat, acesta a căzut de pe antenă. Nu este însă clar dacă a alunecat sau și-a dus la îndeplinire pornirea suicidală.

Doljeanului i-a fost acordat primul ajutor, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de pe ambulanţă, fiind declarat decesul.

ALEGEREA EDITORULUI