spot_img
AcasăEvenimenteDOLJ Un bărbat care amenința de câțiva ani că se sinucide a...

DOLJ Un bărbat care amenința de câțiva ani că se sinucide a murit după ce a căzut de pe o antenă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Segarcea, și-a pierdut viața, miercuri, după ce s-a urcat pe o antenă releu. Doljeanul o mai făcuse și în trecut, amenințând că se va sinucide, însă de fiecare dată polițiștii au reușit să-l convingă să renunțe.

Aseară, înainte de miezul nopții, în jurul orei 22.55, poliţiştii Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi prin apel de urgenţă la 112 cu privire la faptul că o persoană s-a urcat pe o antenă releu.

Oamenii legii, dar şi un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, au mers acolo și au încercat să-l convingă să coboare. Spre deosebire de tentativele trecute, se pare că numeroase, consemnate în ultimii doi-trei ani, bărbatul nu a avut nicio revendicare și nu a stat de vorbă cu polițiștii. La un moment dat, acesta a căzut de pe antenă. Nu este însă clar dacă a alunecat sau și-a dus la îndeplinire pornirea suicidală.

Doljeanului i-a fost acordat primul ajutor, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de pe ambulanţă, fiind declarat decesul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments