VIDEO ”Legea pumnului”, aplicată unui militar de un băiat de bani gata, în centrul Craiovei

4815
Captură video

(ATENȚIE, articolul conține imagini care vă pot afecta emoțional!) Un bărbat de 36 de ani a fost bătut în plin centrul Craiovei de fiul unui controversat om de afaceri din oraș și s-a ales cu dublă fractură de mandibulă. Incidentul s-a petrecut în fața unui magazin situat vizavi de Universitatea din Craiova, în noaptea de 25 mai a.c.. Bărbatul, cadru militar, a necesitat 70 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul spune că a reușit să obțină, cu greu, la aproape trei luni de la incident, și înregistrarea video cu momentul agresiunii, care arată firul evenimentului, fiindcă tatăl agresorului și-ar fi folosit influența pentru a ”scăpa” de probele care îi incriminau fiul. (Video mai jos)

Pumnii primiți ar fi fost ”răsplata” pentru un conflict pe care militarul l-ar fi avut cu fratele mai mic al bătăușului, un puști de 15 ani. Acesta din urmă a susținut că ar fi fost lovit de militar. Incidentul s-ar fi petrecut în luna martie a acestui an. Adolescentul și alți prieteni de-ai lui i-ar fi terorizat de mai mulți ani mama. La un moment dat, sătul de șicane, bărbatul l-ar fi alergat și l-ar fi amenințat că le va rupe picioarele dacă mai continuă teroarea. Ulterior, familia băiatului a depus plângere împotriva militarului pentru loviri și alte violențe. Bărbatul a fost trimis în judecată în urmă cu o lună la Tribunalul Militar Timișoara.

Am avut o neînțelegere cu fratele agresorului. A jignit-o de-a lungul timpului pe mama. De câte ori trecea pe la geamul apartamentului acesteia, căuta împreună cu prietenii lui să o șicaneze mereu cu tot felul de răutăți, până într-o seară când m-am nimerit martor la o chestiune de genul și m-am dus după el și prietenul cu care era. Le-am atras atenția si le-am pus în vedere să nu-i mai prind pe la geam, că o înjură sau o deranjează pe mama, că le rup picioarele. La câteva zile, au depus o plângere împotriva mea, cum că aș fi lovit pe unul din ei și că i-am amenințat că îi calc cu mașina dacă mai trec pe la blocul meu”, susține bărbatul, caporal Radu Cioroianu.

La o lună după episodul cu adolescentul, militarul spune că s-a întâlnit întâmplător cu fratele băiatului, ocazie cu care l-ar fi întrebat dacă vrea să discute despre cele întâmplate. Tânărul ar fi acceptat, numai că, în loc de dialog, acesta s-a năpustit asupra lui cu pumnii.

Întâmplător am dat ochii cu fratele lui David, Darius Badea. Era împreună cu un băiat pe care îl cunoșteam. Am dat mâna cu toți, apoi l-am întrebat dacă vrea să stăm de vorbă referitor la cele petrecute între mine, fratele său și părinții lor despre plângerea pe care mi-au făcut-o la poliție. Acesta a zis că da, vrea, și, în loc să vorbim, s-a pus cu pumnii pe mine. Nu am ripostat, am sunat la 112, am fost preluat de ambulanță și am ajuns la urgență. Am fost diagnosticat cu fractură dublă de mandibulă, mi-au pus dinții în sârme. Evenimentul s-a petrecut pe 25 mai 2023, la ora 00:50, în fața magazinului Randez Vous din Craiova. Poliția a cerut filmările la 5 zile de la producerea evenimentului, iar patroana magazinului s-a scuzat că nu mai are filmarea, că se umple repede memoria și se șterg imaginile după 3 zile. Printr-o minune, de curând, am reușit să intru în posesia înregistrării cu momentul agresiunii”, declară caporalul.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

Tânărul care m-a lovit este deținător al titlului de vicecampion la box, la tineret și este băiatul interlopului Pistruiatu’, Emil Privantu”, mai spune bărbatul.

Pistruiatul” este cunoscut în oraș și din cauza conflictului cu liderul grupării Frăția, Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, pe care l-a acuzat ca ii cerea taxă de protecție. De altfel, Privantu și fosta sotie apar și în dosarul “Frăția”, care se judecă la Olt, ca persoane vătămate.

Caporalul mai afirmă că familia agresorului ar fi încercat să se folosească de influența și banii pe care tatăl le are pentru a-și scoate fiul basma curată și speră ca justiția să fie dreaptă.

Darius Badea, presupusul agresor al militarului, își etalează pe rețelele de socializare o mașină scumpă achiziționată recent

Între timp, șicanele adolescenților la adresa mamei lui Radu Cioroianu ar fi continuat, după cum se observă și din imaginile înregistrate de camera montată de bărbat la locuința mamei sale.

ALEGEREA EDITORULUI