Facultatea de Automatică din Craiova, frecventată de-un hoț. N-a fost la cursuri de vară, ci la furat de scule profesionale

759
Facultatea de Automatica Craiova
Reclame

Facultatea de Automatică din Craiova a fost prădată de hoți în vacanța mare. Interesul lor n-a fost manifestat însă față de vreun material didactic, ci de câteva scule, profesionale ce-i drept, lăsate de angajații unei firme care făcea lucrări de reparații în clădire.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului pentru Centru Universitar și, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, au reușit să identifice suspectul pe 5 septembrie. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bănuit de comiterea furtului este un mehedințean de 19 ani care stătea fără forme legale în Craiova.

Sesizarea privind dispariția sculelor fusese făcută poliției pe 17 iulie a.c. de reprezentantul societăţii comerciale care derula lucrările la Facultatea de Automatică și care a constatat că în perioada 15 – 17 iulie sculele au dispărut.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

În funcție de decizia magistraților, hoțul poate ajunge și la altă ”facultate”.

 

ALEGEREA EDITORULUI