CAO anunță sistarea furnizării apei în unele zone ale Craiovei, pe 14 septembrie

645

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, joi, 14.09.2023, în municipiul Craiova, în intervalul orar 09:00 – 18:00, în vederea executării unor lucrări urgente și absolut necesare pentru asigurarea alimentării cu apă la parametri optimi, conform unui comunicat remis presei.

Nu vor avea apă consumatorii din zona delimitată de străzile Spania – Împăratul Traian – Sărarilor – Mircești – Henri Coandă – Putnei – Spania.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție”, se arată în informarea publică.

ALEGEREA EDITORULUI