Judecătorul Stan de la CCR s-a însurat. Printre invitați: politicieni și inculpați

1000
Gheorghe Stan

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat, la 49 de ani și, potrivit unor surse PRESShub care au participat la eveniment, aleasa lui Stan este nepoata fostei judecătoare CCR Mona Pivniceru.

Evenimentul a avut loc în sâmbătă, la un restaurant de pe malul lacului Floreasca din București.

Fostul procuror, cunoscut public și ca Giani, este în prezent judecător la Curtea Constituțională, numit în funcție de Camera Deputaților în mandatul lui Liviu Dragnea.

Nași din partea miresei au fost judecătoarea Sabina Daniela Adomniței de la Curtea de Apel București și soțul acesteia, Cristian.

Cel din urmă așteaptă soluția definitivă într-un dosar de corupție unde la fond a fost condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare pentru fapte de corupție.

Naș din partea lui Gheorghe Stan a fost Viorel Cozma, patronul societății Conest Iași. Firma are mai multe contracte publice semnate cu Primăria condusă de Mihai Chirica.

Viorel Cozma a fost condamnat în urmă cu 14 ani pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune. La rândul său, primarul este dublu trimis în judecată în dosare penale de corupție.

Citește și: HHC. Percheziții în toată țara la comercianții de „vape”-uri ce ar conține cannabis sintetic

Capii din Justiție, invitați de bază

Continuarea în PRESShub.

ALEGEREA EDITORULUI