Medic veterinar din Craiova bătut de stăpânul unui câine fiindcă n-ar fi vrut să-l consulte

1187
Captură video - momentul reținerii agresorului
Reclame

Un medic veterinar ar fi fost bătut de un craiovean de 44 de ani, în fața unui bloc, pentru că nu ar mai fi vrut să-i consulte patrupedul, conform surselor Stiricraiova. Incidentul s-a petrecut în luna august, însă victima a depus plângere abia ieri. Agresorul a fost identificat și reținut în aceeași zi de poliție.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, în dimineața zilei de 26 septembrie, polițiștii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în seara zilei de 20 august a.c., în timp ce se afla în fața unui bloc situat pe strada Desnățui, ar fi fost amenințat cu moartea și agresat fizic de către un bărbat de 43 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, în după-amiaza zilei de 26 septembrie, bărbatul de 43 de ani a fost identificat și condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

UPDATE:

Mandat de arestare pentru craioveanul care a bătut un medic veterinar

 

ALEGEREA EDITORULUI