McDonald’s® a deschis un nou restaurant în centrul comercial Promenada Craiova

828
Reclame

McDonald’s® anunță deschiderea restaurantului cu numărul 99, în Craiova. Amplasat în noul centru comercial, Promenada Craiova, pe Calea Severinului 61, noul restaurantul este al treilea McDonald’s® din oraș.

Investiție de 4 milioane de lei

Cu o investiție de patru milioane de lei, noul restaurant McDonald’s® beneficiază de cele mai noi tehnologii. De asemenea, au fost create peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală. „Ne bucurăm să creștem echipa McDonald’s® din Craiova. Fiecare restaurant reprezintă o investiție importantă, materializată prin crearea de locuri de muncă și oferirea de oportunități de dezvoltare pentru comunitatea localăa declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Tehnologie și design de ultimă generație

Cu un design modern, restaurantul din Craiova este dotat cu inovații tehnologice pentru pregătirea și servirea produselor. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor și cele șase kioskuri de comandă, care permit clienților să-și personalizeze comenzile și să plătească contactless, fie prin telefon sau card. Utilizatorii aplicației McDonald’s® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate.

McCafé®, McDelivery și Mobile Order & Pay

De asemenea, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în food-court, pot comanda prin funcția Mobile Order and Pay din aplicația McDonald’s sau prin serviciul de livrare McDelivery. Restaurantul are și un spațiu McCafé®, unde clienții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate și de deserturi delicioase.

ALEGEREA EDITORULUI