Ringo Dămureanu (AUR): ”Olguța Vasilescu calcă iar în străchini. Primăria Craiova nu a organizat nicio manifestare de Ziua Educației””

857
Ringo Dămureanu, deputat AUR Dolj
Reclame

Deputatul AUR, Ringo Dămureanu, a susținut, ieri, într-o conferință de presă, că Olguța Vasilescu ”calcă din nou în străchini” și că scopul montării instalațiilor de Crăciun încă din septembrie este să fie gata până pe 17 noiembrie, când este ziua ei de naștere.

Milioanele de beculețe vor consuma, din banii craiovenilor, cât un oraș mai mic, doar pentru a bucura ochii craiovenilor, care plătesc toate facturile mofturilor divei de pe Jiu”, a spus parlamentarul de Dolj.

Toate proiectele acesteia sunt megalomanice: «târgul cel mai cel» din Europa și din Lume, brazi de zeci de metri înălțime, beculețe milioane, însă de locuri de muncă nici vorbă”, a afirmat Dămureanu.

Acesta a mai spus că șefa administrației orașului nu se gândește nici la locuințe pentru tinerii craioveni. ”Aruncă doamna Vasilescu cu zecile și sutele de apartamente, echivalentul în natură al cheltuielilor aiurea pe care le dispune, dar tinerii ne pleacă, în alte orașe sau chiar din țară. Iar cei care mai sunt pe aici sunt agresați, bătuți, înjunghiați”, a arătat liderul AUR Dolj.

În final, acesta s-a arătat revoltat că, de Ziua Educației, la Craiova municipalitatea nu le-a oferit elevilor nicio alternativă pentru a-și petrece timpul liber, așa că au mers la inaugurarea unui centru comercial.

Nicio manifestare astăzi, de Ziua Educației, nu a fost organizată de Primăria Craiova, iar tinerii sunt nevoiți să meargă la deschideri de mall-uri. E bine așa, doamna Vasilescu?”, a întrebat Ringo Dămureanu. 

ALEGEREA EDITORULUI