Înjurături și circ magistral în trafic: Președinta Secției penale a Tribunalului Dolj își acuză iubitul că i-a cheltuit banii pe curve (VIDEO)

3718
Reclame

Ziarul clujust.ro a publicat înregistrări incendiare cu judecătoarea Livia Constanța Colan, președinta Secției penale a Tribunalului Dolj, preluate din publicația Gândul.

Conform Gandul.ro, sâmbătă, 14 octombrie 2023, a avut loc o ceartă între magistratul de la Tribunalul Dolj și fostul iubit. Cearta are legătură cu un proces pe care judecătoarea l-a intentat bărbatului pentru a recupera o sumă de bani.

Livia Colan s-a întâlnit în trafic cu fostul iubit și i-a cerut datoria. Judecătoarea i-a luat ochelarii pentru ca el să se uite în ochii ei (probabil ca atunci când se iubeau) și i-a reproșat din suflet că banii pe care nu i-a mai înapoiat sunt câștigați de ea prin muncă.

Însă bărbatul i-a atras atenția că ea este magistrat și că litigiul financiar va fi rezolvat în instanță. Sfidător, acesta i-a dat și consultații juridice spunându-i că o învață să se judece. Fostul partener de viață i-a mai spus și că o înregistrare audio, probabil depusă de judecătoare în procesul pentru bani, nu ar fi autentică, sugerând că ar fi falsificată, și că martorii numiți de ea în proces nu ar putea fi martori.

Judecătoarea i-a replicat că în proces i-ar fi lăsat o portiță de scăpare, anume acesta să susțină că a uitat de datorie, fiind bogat.

În final, judecătoarea îl întreabă pe mascul: „De ce trăiești tu pe banii mei cu curvele tele?” În urma propriei afirmații a magistratei cum că ea nu este „întreagă la cap”, bărbatul i-a cerut să-l lase în pace, să îi dea ochelarii și să facă scandal în instanță, amenințând-o că se duce la poliție. Înregistrarea se oprește după ce judecătoarea începe să-l înjure de mamă pe fostul iubit, repetând: „Bă, futu-ți morții mă-tii!”.

Înregistrarea întregii discuții făcute de bărbat este aici:

Înregistrarea blocării mașinii iubitului este aici:

@clujust

♬ sunet original – Clujust

Pentru publicația Gândul, fostul iubit a declarat, printre altele, și  că:

Judecătoarea s-a urcat în autoturismul meu și apoi mi-a sustras ochelarii de soare. M-a înjurat, mi-a tras o palmă peste față, iar la plecare mi-a sustras din torpedou și suma de 16 lei.

În urma sesizărilor primite, Poliția Băilești a emis acest comunicat:

„În după-amiaza de 14 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Poliției Municipiului Băilești au fost sesizaţi de către un bărbat, de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în autoturismul său împreună cu fosta prietenă, aceasta l-ar fi lovit cu palma peste față și i-ar fi sustras 16 lei, dar și o pereche de ochelari de soare. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt și lovirea sau alte violenţe, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”.

ALEGEREA EDITORULUI