Evită aceste lucruri dacă plasezi pariuri sportive

195

Industria pariurilor sportive este – sau ar trebui să fie – una plină de recompense, de distracție și de activități care să fascineze! Cu foarte multe opțiuni disponibile dintre care să se aleagă, cu oportunități certe de câștiguri și cu, poate, la fel de multe întrebări, gamblingul este o activitate care câștigă tot mai mult teren în rândul celor care vor să facă dintr-un hobby o ocazie de rotunjire a veniturilor.

În principiu lucrurile sunt cât se poate de certe și clare, dar în ecuația asta a avantajelor apar și câteva variabile care pot influența modul în care avem și scenarii de pierderi sau nu. Și vorbim aici despre greșeli făcute involuntar și în necunoștință de cauză, care pot scădea atât din entuziasmul de joc, cât și din perspectivele de îmbogățire. Astfel de erori apar atât în rândul fanilor cu experiență, cât și în ceea ce îi privește pe cei novici, lucru care duce la pierderi, indiferent că ești pe Magnum Bet casino online sau pe oricare alt site de gambling.

Deci da, trebuie să fii conștient de diversele tactici disponibile, să preîntâmpini potențiatele riscuri și să eviți să ajungi în situații neplăcute pentru a te bucura de o partidă profitabilă. În principiu trebuie să știi cum să limitezi greșelile – ia notițe, că venim mai jos cu câteva informații care îți vor servi bine pe viitor.

Ce sunt greșelile la pariuri online

Pariurile făcute la jocuri sau la sporturi sunt volatile, imprevizibile și extrem de distractive, dacă vrem să privim și partea plină a paharului. Însă, dacă nu îți iei câteva măsuri de siguranță, s-ar putea să te trezești, în timpul jocului, că ai făcut câteva greșeli neinspirate, care duc la pierderi financiare serioase, dar și la dezamăgiri și investiții inutile de timp și energie.

Sigur, cu toții suntem predispuși la greșeli, dar problema apare atunci când tindem să repetăm aceleași lucruri și să nu învățăm din ceva ce am făcut anterior – vorbim despre un proces defectuos de joc, cu lipsă de răspundere. Cert este că indiferent de experiență, aceste sfaturi ar trebui să-ți servească pentru a putea deveni jocul profitabil într-o perioadă mai scurtă.

Păstrarea unei evidențe a cheltuielilor

Să faci pariuri online mereu și mereu, fără că măcar să îți dai seama de banii investiți este o greșeală cât se poate de serioasă. Dincolo de această neglijență, că nu dai importanță banilor cheltuiți la gambling, este la fel de important ca ideea de a impune niște limite aici, să aloci doar un buget de cheltuit și să nu deviezi de la acesta, indiferent de tentații; este esențial să nu pierzi mai mult decât îți permiți, pentru că altfel te poți îndatora, iar asta are repercusiuni pe plan personal și profesional.

Nu te documentezi

Să crezi că știi totul despre pariurile online nu este suficient – trebuie să fii mereu la zi cu noutățile, cu tendințele, cu statisticile. Sigur, gamblingul este un hobby care ar trebui să fie lipsit de documentare, că doar vrei să scapi de corvoada citirii unor materiale și vrei doar să te distrezi, dar este vital să faci acest lucru dacă vrei să și ai șanse de câștig și să nu arunci aiurea cu banii.

Iei decizii subiective

Pariurile, că sunt online sau offline, trebuie făcute rațional, pentru că indiferent de cât de mult îți place un jucător sau o echipă, un pronostic sau un favorit, s-ar putea că șansele să fie și favorabilă alegerea să fie destul de mică și atunci doar ai face risipă. Ai în vedere că în completare la punctul de mai sus să rămâi rațional și consecvent, să nu te lași distras și influențat de ceea ce iți spun emoțiile, ci mai degrabă de ceea ce dictează mintea și instinctul, adică fă alegeri logice.

Intri pe teritorii necunoscut

Să crezi că poți fi un bun parior la un sport pe care nu îl cunoști este o minciună cu efecte negative – șansele să ai succes sunt destul de reduse. Să rămâi fidel sporturilor cu care ești familiar este cheia succesului, pentru că aici ai din start mai multe avantaje și ar fi păcat să nu profiți de ele, când ai deja câteva cunoștințe care îți servesc drept bază. Pe scurt, poți înțelege cel mai bine șansele, handicapurile și multe altele dacă ești confortabil cu modul în care este jucat sportul și cum au tendința de a merge diferitele echipe – plasarea unui pariu pe orice sport aleatoriu, doar de dragul de a o face, va rezulta în eșec.

Faci multe pariuri și haotice

Acum, chiar dacă dovedești suficientă disciplină pentru a paria doar pe sporturile pe care le cunoști întocmai, tot ești tentat să adopți o abordare nesănătoasă la pariuri și îți recomandăm să renunți la ea: pariuri multiple pe combinații cu bani puțini. Este mai bine să fii selectiv și să cauți cele mai bune oportunități, adică să te dedici unor două variante, poate chiar trei și să bagi sume considerabile, decât să încerci zeci de opțiuni pe sume mici – mai mult vei pierde decât vei câștiga.

Așteptările nu sunt realiste

Să crezi că te vei îmbogăți peste noapte este una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii, mai ales cei fără experiență. Este important să îți cunoști limitele și limitările, dar mai ales să recunoști faptul că jocurile de noroc înseamnă atât șanse de câștig, cât și de pierderi. Nu îți seta așteptări nerealiste, nu exagera cu perspectiva unor câștiguri financiare mari, nu te aștepta ca totul să se întâmple peste noapte. Pe scurt, nu te lasă purtat de val și rămâi consecvent, cu mintea limpede.

Ești mult prea distras

Și desigur, nu deveni mult prea emotiv, să transformi o pierdere într-o tragedie, pentru că este important să îți asumi pierderile. Acesta ar putea fi efectul fapului că faci pariuri când ești poate nervos, prea supărat, ai stări de anxietate sau ești afectat de ceva – timpul de reacție într-o astfel de situație este întârziat și poate cauza adesea pierderi; nu face pariuri atunci când ești într-o stare emoțională agitată sau vulnerabilă și nu exagera cu reacțiile, pentru că înainte de orice trebuie să fii liniștit.

Concluzie

Acum ești pregătit cu mai multe informații decât ai fi crezut că ai nevoie, pentru următoarea ta sesiune de pariuri sportive, fie că sunt online sau în casieriile fizice. Înainte de orice, ai în vedere că orice greșeală aduce și ceva învățăminte și că este bine să nu le mai repeți data viitoare. Ne place să credem că toate aceste sfaturi înșirate aici îți vor servi ca bază pentru câștiguri generoase și că vei împărtăși din experiența ta și altora – crezi că am uitat ceva importanta? Dacă da, scrie-ne!

ALEGEREA EDITORULUI