Un ecran publicitar imens va fi amplasat pe ”Mercur”

1134
Sursa foto: mercurcraiova.ro

Un mesh publicitar de mari dimensiuni va fi expus pe fațada Centrului Comercial ”Mercur”. Panoul electronic de afișare a reclamelor va avea suprafața de 84 mp, conform documentelor depuse pentru obținerea autorizației de la Primăria Craiova.

”Se propune amplasare mesh publicitar digital pe fațada Centrului Comercial MERCUR Craiova, S=7m x 12m=84 mp. Condiții: Plan de situație pe suport topo vizat de OCPI cu situația existentă și propusă, cu poziționarea construcțiilor învecinate, funcțiunile, regimul de înălțime și distanța de la acestea la limita de proprietate; Prezentați detaliu de prindere-secțiune întocmit de specialiști conform legii, dimensiunile și obiectul reclamei, poziția acesteia pe suprafața propusă”, se specifică în Certificatul de urbanism emis de autoritatea locală.

Conform documentului, în memoriul tehnic se vor preciza dimensiunile meshului, obiectul reclamei și poziția acestuia pe fațadă. ”Se vor respecta condițiile conform Regulamentului local privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate al Municipiului Craiova aprobat cu HCL 845/2013, modificat cu HCL 517/2017. Suprafața propusă pentru a se amplasa meshul nu va fi placată cu alucobond”, se mai menționează în acte.

Imobilul se află în zona de protecție a monumentului istoric “Biserica Evanghelică”, Palatul Constantin Mihail (Muzeul de Artă) și în zona protejata perimetru Centru istoric al Municipiului Craiova.

ALEGEREA EDITORULUI