RAADPFL Craiova caută un pictor profesionist

633
Imagine cu rol ilustrativ/Căsuță realizată de Gabi Rizea (Wood Story)/Sursa foto: Editie.ro

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ caută să angajeze un pictor în cadrul Sectorului Creație/Producție Artă Urbană. Postul scos la concurs se adresează persoanelor cu studii superioare în arte plastice sau arhitectură.

Pare că municipalitatea vrea să aibă un profesionist care să își pună amprenta asupra proiectelor pe care le implementează în oraș, precum Fantasy Parc și Skate Park.

Între atribuțiile pe care le va avea se numără proiectarea, machetarea, reproducerea, finisarea, asamblarea de produse si elemente artistice de mobilier urban, elemente de butaforie din diverse materiale (lemn, metal, polistiren etc), decorare artistică a elementelor de mobilier urban și construcții, conform anunțului publicat de Regie.

”Citește și interpretează schițe, desene tehnice, rapoarte tehnice, dezvoltă, coordonează și monitorizează aspectele tehnice ale producției”, mai arată RAADPFL.

Concursul va consta în două probe: scrisă și practică. Dosarele se depun la Registratura regiei până la data de 03.11.2023. Contractul de muncă va fi pe perioadă determinată, cu posibilitate de prelungire, mai scrie în anunț.

Tematica concursului vor fi arta urbană și mobilierul urban atipic.

În bibliografie se regăsesc:

Kassia Sinclaire – Culorile și viața lor secretă;

Paul Simpson – Codul culorilor;

M.J.Bartos – Arta murală interferențe vizual artistice + structuri compoziționale

Nicholas Ganz – Graffiti. Arta străzii pe cinci continente.

Mai multe detalii despre concurs AICI.

 

 

ALEGEREA EDITORULUI