Pavel Badea vrea să construiască un aparthotel de 5 etaje lângă Inspectoratul Școlar

2114

Fostul fotbalist și antreprenor de imobiliare Pavel Badea vrea să ridice o clădire de 5 etaje pe Strada Libertății din Craiova. Imobilul ar urma să aibă destinația de aparthotel, adică apartamente care se pot închiria în regim hotelier.

Terenul vizat, proprietate a SC Reysol SRL din Craiova, la care acționar majoritar este Badea, împreună cu soția, are 2.850,00 mp din acte si 2.590 din măsurători și este liber de construcții.

Amplasamentul este situat în zonă cu funcțiuni complexe de interes public și servicii de interes general, cu regim maxim de înălțime 2Subsoluri+Parter+7Etaje, cu un procent de ocupare a terenului (POT) propus de 83% și Coeficient de utilizare a terenului de (CUT) de 2,9.

Se propune construire imobil cu destinația aparthotel S+P+5, amenajare incintă, refacere împrejmuire teren, branșament la utilități, cu POT maxim admis = 83% și CUT maxim admis = 2,9”, conform Certificatului de Urbanism emis pe 10 noiembrie de Primăria Craiova.

În apropiere imobilului teren, care este situat în Centrul Istoric al Craiovei, se află Muzeul Olteniei și Biserica Madona Dudu.

În portofoliul firmey Reysol, la care angajat a fost și fiul lui Pavel Badea, deputatul PSD de Dolj Iulian Badea, conform declarațiilor sale de avere, se mai găsește clădirea ”Blue Wing” (S+P+4E), lângă Piața Veche, ridicată și cu fonduri europene, cu destinația de Centru pentru dezvoltarea serviciilor si afacerilor, o altă clădire de birouri (S+P+3) în imediata apropiere.

 

 

 

ALEGEREA EDITORULUI