Bradul de Crăciun din Craiova, nominalizat cel mai frumos din Europa

1472
Reclame

“Craiova a fost desemnată, anul acesta, gazda celui mai frumos brad de Crăciun din Europa”, a anunțat, astăzi, municipalitatea din Bănie. El a fost nominalizat alături de alți 24 de brazi din piețe faimoase cum ar fi Londra, Viena, Varșovia, Budapesta, Praga, Innsbruck sau Tallinn, au mai menționat reprezentanții Primăriei Craiova. Selecția nu a fost făcută în urma unui vot, ci clasamentul a fost realizat de EBS.

”Despre bradul de peste 20 metri înălțime, dar și despre Târgul de Crăciun de la Craiova au aflat peste 800 mii de călători din toată lumea, ca urmare a promovării făcute de European Best DESTINSTION (EBS) direct către abonații săi”, a mai precizat Primăria Craiova într-un comunicat de presă.

default

Administrația din Bănie s-a înscris, în ultimii ani, contracost, în competițiile organizate de European Best Destination, care promovează turistic obiective și orașe.

Târgul de Crăciun de la Craiova a devenit, în ultimii ani, una dintre destinațiile preferate de Crăciun pentru călători și găzduiește, anul acesta, cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Puține orașe din Europa au muncit atât de mult precum Craiova, pentru a face din evenimentul lor de Crăciun un moment de magie pură pentru tineri și bătrâni. Acest lucru se traduce printr-o mai mare atractivitate a Craiovei, care devine capitala Crăciunului din România și una dintre cele mai bune destinații de Crăciun din Europa. Cu mai multe zone de Crăciun autentice, ateliere creative pentru copii, plimbări, concerte și sute de mii de luminițe de sărbători, Craiova este una dintre cele mai trendy destinații de Crăciun din această iarnă“, se menționează în descrierea realizată de European Best Destinations.

Ne onorează nominalizarea bradului nostru de Crăciun, ca fiind cel mai frumos din Europa, în situația în care ne aflăm înaintea unor mari orașe europene, cu o lungă și recunoscută tradiție de organizare a Târgului de iarnă. Sperăm ca imaginile transmise în lumea întreagă să atragă cât mai mulți turiști la Craiova, pentru că anul acesta am pregătit cea mai frumoasă poveste de Crăciun, cu multe elemente magice și surprize pentru toate vârstele”, a declarat Lia-Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

De menționat că același brad a fost montat în 2015 în capitala Lituaniei, Vilnius, fiind realizat de un arhitect local. De altfel, edilul Craiovei a recunoscut că cel de la Craiova nu este unul în premieră.

Sursa foto: govilnius.lt

Vezi clasamentul aici: https://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/best-christmas-trees-in-europe/

ALEGEREA EDITORULUI