EXCLUSIV 22 de polițiști de la Frontiera Calafat, reținuți de procurorii anticorupție

984
Fotografie cu rol ilustrativ

Nu mai puțin de 22 de agenți de poliție din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat au fost reținuți, în această după-amiază, de procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA). Ei sunt suspectați de comiterea mai multor infracțiuni, între care luare și dare de mită.

Ei vor fi duși la Centrul de Rețineri și Arest Preventiv din județul Gorj, cel al Inspectoratului de Poliție Dolj fiind plin.

Reamintim că în cursul zilei de astăzi, ofițeri de poliție judiciară ai serviciilor anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj.

Conform informațiilor furnizate de DGA, cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție: luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu. Ele ar fi fost săvârșite de mai mulți agenți de poliție de frontieră de la Calafat în perioada 2022-2023.

ALEGEREA EDITORULUI