Tineri de prin țară au venit la Craiova cu ochii după ”cadouri”

790

Doi tineri au fost reținuți, aseară, după ce au sustras din mall-ul de pe Calea București obiecte vestimentare și alte produse.

Unul este minor, are 17 ani, și a venit din Valea Stanciului la cumpărături. Din păcate, fără să le plătească și, mai mult de atât, agresând paznicul. O altă domnișoară, de 21 de ani, din Municipiul Iași, a fost și ea atrasă de același centru comercial, de unde a plecat cu câteva parfumuri scumpe.

Potrivit IPJ Dolj, minorul de 17 ani a fost observat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie când era fugărit de o femeie, agent de pază. Când l-au prins, adolescentul a aruncat o pereche de blugi, în valoare de 109 lei, pe care o furase din magazinul Zara.

Pentru că l-a împins pe agentul de pază când a fugit din magazin el este acuzat de infracțiunea de tâlhărie calificată. În consecință, asupra lui a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Azi va fi prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

O altă infracțiune de aceeași natură a mai fost înregistrată și la magazinul Sephora din același mall. O tânără din Iași a fost, de asemenea, prinsă de agentul de pază după ce a rupt sistemul de siguranță și a furat două parfumuri – Scandal și One Milion – în valoare de peste 1.500 de lei. Polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Tânăra este recidivistă. Și ea urmează să fie prezentată, în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea luării unei măsuri preventive.

ALEGEREA EDITORULUI