Polițiști de la Secția 5 Craiova, amenințați de… ”Tony Necredinciosul”

805
Fotografie cu pur rol ilustrativ

Un tânăr de 19 ani din Valea Lungului, comuna Breasta, a fost încătușat, aseară, la Craiova după o altercația în trafic. Motivul pentru care a fost luat pe sus cu ”brățările” la mâini, e că a amenințat un participant la trafic, dar și pe doi angajați ai MAI care au intervenit pentru mobilizarea lui.

Îmbrăcați în civil, agenții, de la Secția 5 de Poliție Craiova, nu i-au inspirat încredere lui Gabryel Antonyo Simion. N-a crezut c-ar fi ceea ce se pretind. Nici măcar atunci când cei doi i-au arătat legitimațiile de serviciu, așa că a trecut la ofensivă.

S-a dat ”zmeu” la polițiști, pe care i-a amenințat cum a știut mai bine. Așa că oamenii legii au scos și cătușele. S-a dovedit, însă, că Antonyo tot avea probleme cu încrederea, opunându-se cu îndârjire încătușării.

În cele din urmă, ”Tony Necredinciosul” a fost reținut pentru amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din comuna Işalniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un autoturism, pe Aleea Magnoliei din Craiova, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de un alt conducător auto, respectiv Antony Gabryel Simion, fiindu-i creată o stare de temere.

Ulterior evenimentului, acesta din urmă a plecat de la faţa locului. Cu sprijinul poliţiștilor din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Breasta, el a fost identificat, dus la audieri și reținut. În cursul zilei, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ALEGEREA EDITORULUI