Taximetrist din Craiova, tâlhărit. Un tânăr l-a smuls de la volan și i-a furat mașina

1177

Un taximetrist din Craiova a fost deposedat de autoturismul în care se afla în timpul serviciului. Taxiul era staționat în momentul în care un tânăr a venit la mașină, a deschis ușa șoferului, l-a smuls din mașină, apoi s-a urcat la volan și s-a făcut nevăzut. Evenimentul a avut loc în Cartierul Craiovița Nouă.

Suspectul, un bărbat de 28 de ani, a fost reținut, seara trecută, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

Conform informațiilor Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, faptele au avut loc în seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.18. Taximetristul, în vârstă de 34 de ani, i-a sesizat că a fost agresat fizic de un necunoscut, fiindu-i sustras şi autoturismul pe care îl folosea în regim de taxi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, stabilindu-se că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic şi extras din autoturism, pe care ulterior l-a sustras, abandonându-l pe o stradă din municipiului Craiova”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cazul a fost preluat de un procuror, suspectul fiind identificat ulterior, un tânăr, de 28 de ani din Craiova. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va fi solicitată de procuror dispunerea unei măsuri preventive.

ALEGEREA EDITORULUI