Tânăr reținut după ce i-a dat în cap cu coada de topor unui bărbat

480
Reținere tânăr Băilești

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiștii din Băilești, seara trecută, pentru loviri și alte violențe. Suspectul, Florin Mustafa, este bănuit că a agresat fizic un bărbat, în urmă cu două săptămâni.

I-ar fi aplicat mai multe lovituri cu coada unui topor, în timp ce se afla pe Strada Dragalina din Băilești. Legiștii au stabilit că victima necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale ca urmare a loviturilor.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cercetările ce se efectuează într-un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

”În fapt, acesta este bănuit că în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., în jurul orei 00.09, aflându-se pe strada Dragalina din localitate, ar fi agresat fizic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Băileşti, provocându-i acestuia vătămări ce au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis Biroul de presă al Poliției doljene.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 22 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ALEGEREA EDITORULUI