Artistul hip-hop VESCAN cântă, pe 1 martie, la Promenada

427
Reclame

Promenada Mall deschide seria evenimentelor de primăvară cu un concert al artistului hip-hop VESCAN, pe 1 martie, începând cu ora 18:00. Evenimentul se desfășoară în zona food-court, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul începe cu un show susținut de Etheria, o trupă rock formată din șase fete talentate din Craiova, care prin piesele lor îmbină influențele rock și clasice cu cele moderne. Cu instrumente precum chitară, bass, vioară, tobe și voce, Etheria oferă un mix de stiluri, care promit să ofere publicului o experiență muzicală memorabilă. Misiunea lor este să aducă un refresh muzicii rock din România.

În continuare, va urca pe scenă Freaks Dance Company, singura companie de dans din Oltenia. Aceasta va pregăti un spectacol susținut de trupa cu care a câștigat Campionatul Național de Street Dance și, de asemenea, care a participat la Campionatul European și la cel Mondial de hip-hop. În cei 14 ani de activitate, compania a obținut peste 1000 de premii naționale și internaționale și a avut peste 2000 de apariții pe scenele din toată lumea.

Momentul mult așteptat este cel în care intră pe scenă VESCAN, artist cunoscut în industria muzicală românescă pentru hituri precum „Multă baftă” lansat împreună cu Maku, „Piesa mea preferată” alături de Kamelia Hora, „În dreapta ta” cu Alina Eremia și „Tic-Tac”. Hiturile „Piesa mea preferată” și „În dreapta ta” au avut mare succes la radio și pe posturile TV de muzică, ajungând în top 10 Media Forest România. În 2014, solistul a câștigat primul trofeu la Romanian Music Awards Brașov, la categoria „Strongest message” cu piesa „Poză de album” în colaborare cu Mellina. Apoi, în 2016, a primit trofeul „Summer Hill” datorită succesului avut cu piesa „Las-o”, împreună cu Florin Ristei.

ALEGEREA EDITORULUI