UPDATE/Bărbatul găsit mort în zona Balta Craioviței este cetățean englez

1237
Reclame

Bărbatul decedat, găsit ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, a fost identificat, seara trecută, de polițiștii doljeni. Este vorba despre un cetățean englez, în vârsta de 63 de ani.

Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate și cauza decesului, în urma efectuării necropsiei.

Reamintim că în urma unui apel la 112, marți, în jurul orei 13.10, organele de poliție au fost anunțate că pe un teren de la Balta Craioviței se află un bărbat căzut la sol. Ajunse de urgență la fața locului, echipajele de paramedici au stabilit că era mort.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce anchetatorii vor avea noi date în acest caz.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Dolj au anunțat că, în cursul acestei zile, a fost efectuată necropsia cadavrului. Acesta prezenta tăieturi la mâna stângă. Cu alte cuvinte, avea venele tăiate.

”Decesul bărbatul a fost cauzat de hemoragia externă, consecință a unor plăgi tăiate la nivelul antebrațului stâng, leziunile putând fi autoproduse prin tăiere, între acestea și deces existând legătură directă de cauzalitate”, a precizat Biroul de Presă din cadrul IPJ Dolj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ALEGEREA EDITORULUI