O femeie a murit, iar cinci persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre două mașini, între Terpezița și Bucovăț

1454
Reclame

O femeie a murit, iar cinci persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre două mașini, între Terpezița și Bucovăț.

Șase persoane au fost implicate într-un accident rutier, produs ca urmare a pătrunderii unul autovehicul pe sensul opus de mers și coliziunea acestuia cu o altă mașină. A fost nevoie și de intervenția echipajului de descarcerarea.

O femeie a intrat în stop cardio-respirator ulterior evenimentului și, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale la fața locului, a murit. Celelalte victime au fost transportate la spital.

Potrivit Poliției doljene, s-a stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din comuna Verbiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Terpeziţa către Bucovăţ, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălcuţa.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii, în vârstă de 36 de ani, din comuna Sălcuţa, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Totodată, au fost răniți ambii conducători auto, precum și alți trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 şi 66 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ALEGEREA EDITORULUI