AUR face apel la opoziție să-l susțină pe Marian Vasile, ”singurul candidat valabil și autentic, cu șanse să o bată pe Olguța”

386
Marian Vasile

AUR face apel la opoziție să-l susțină pe Marian Vasile, ”singurul candidat valabil și autentic, cu șanse să o bată pe Olguța”.

Reprezentanții AUR Dolj au anunțat, joi, că sunt pregătiți de alegerile europarlamentare. Listele cu semnături din teritoriu au fost trimise la sediul central AUR pentru a fi depuse în cursul zilei de sâmbătă.

”Suntem în grafic și cu alegerile locale. Se strâng semnături, se pregătesc candidați, se validează”, a anunțat deputatul Ringo Dămureanu, într-o conferință de presă organizată ieri, în care a mai fost prezentat încă un rând de candidați pentru comunele din Dolj.

Parlamentarul a făcut un apel către toate partidele ”care se mai consideră de opoziție” să îl susțină pe Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova, ”singurul în stare să bată în alegeri PSD-ul, să le sune apa în cap”.

Este un consilier local cu ștate vechi, cunoaște administrație, cunoaște problemele Craiovei și ale craiovenilor. Aș dori să fac un apel public, către toate partidele care se mai consideră de opoziție și care mai cred în șansa Craiovei. Ar fi păcat să irosim această șansă. Rog USR, PNL, PMP, ALDE, ProRomânia și orice alt partid care mai există în afara PSD să își declare susținerea pentru singurul candidat valabil și autentic al opoziției, Marian Vasile. Știm că mulți membri ai acestor partide și-au exprimat dorința de a avea un candidat cu șanse să o bată pe Olguța Vasilescu. Acum acest candidat există”, a declarat deputatul de Dolj la întâlnirea cu presa.

ALEGEREA EDITORULUI