Grav accident rutier, la Segarcea, în urma impactului dintre o mașină și un TIR

593

Grav accident rutier, la Segarcea, în urma impactului dintre o mașină și un TIR.

O femeie de 47 de ani, din Segarcea, și-a pierdut viața, în această dimineață, în urma unui accident de circulație. Alte două femei, de 25, respectiv 47 de ani, și un bărbat de 57 de ani, toți pasageri, au fost răniți. Acesta din urmă a fost preluat de elicopterul SMURD.

Potrivit poliției naționale, la ora 07.50, oamenii legii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în oraşul Segarcea. Polițiștii din localitate au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealul Viilor, la intersecția cu Șoseaua Deleanu, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (TIR), condus de un bărbat de 28 de ani, din orașul Segarcea.

Două ambulanțe SMURD și două ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă au fost angrenată în misiunea de salvare. La locul accidentului au găsit două persoane conștiente și două inconștiente. Uneia dintre cele două i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes. Cealaltă a fost transportată cu elicopterul la o unitate medicală, iar victimele conștiente cu ambulanța, la spital.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ALEGEREA EDITORULUI