Liberalii ridică steagul României și al UE în centrul Craiovei

198
Steagul care va fi întins și la Craiova de TNL Dolj / Sursa foto: resita.ro
Reclame

Liberalii ridică steagul României și al UE în centrul Craiovei.

Tineretul Național Liberal (TNL) Dolj subliniază rolul pe care fondurile europene îl au în dezvoltarea comunităților și organizează conferința „Europa în fiecare localitate”, un eveniment care face parte dintr-o serie derulată în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României. Conferința este programată joi, 11 aprilie, de la ora 18:00, la Ramada Plaza Craiova, Sala “Constantin Brâncuși”.

Tot în cadrul proiectului, TNL Dolj va desfășura vineri, 12.04.2024, în piața Mihai Viteazul din Craiova, un steag de mari dimensiuni reprezentând alăturat steagul României și steagul Uniunii Europene pentru a sublinia, în mod simbolic, importanța apartenenței la construcția europeană. Steagul va uni întreaga tara, străbătând toate cele 41 de județe ale țării și Municipiul București, au anunțat liberalii într-un comunicat de presă.

La conferința de joi vor avea intervenții: Mara Mareș, deputat, Președinte TNL România, Octavian Oprea, secretar general TNL România, Virgil Popescu, deputat, Președinte PNL Mehedinți, Ion Iordache, senator, Președintele PNL Gorj, Nicolae Giugea, deputat, candidat PNL la Primăria Craiova, Nicușor Roșca, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Adela Gherghe, primarul comunei Malu Mare, președinte OFL Dolj, Dorel Mitulețu, primarul Municipiului Calafat și Cristian Tuță, primarul comunei Bucovăț

”Guvernarea centrală a PNL și administrațiile locale liberale au demonstrat de fiecare dată că sunt cu adevărat performante în atragerea de bani europeni pentru dezvoltarea României. Partidul Național Liberal este cel mai pro-european partid din România și își asumă în continuare să fie principala voce care promovează valorile europene și pentru care utilizarea banilor europeni în modernizarea comunităților noastre este o prioritate”, se mai arată în comunicatul de presă.

„Pentru noi, generația tânără, beneficiile care reies din apartenența la Uniunea Europeană sunt un dat. Să călătorim în Europa doar cu buletinul – și, în curând, nici măcar cu acesta, pentru că guvernările PNL au reușit să ne facă membri Air Schengen -, să aplicăm la joburi în Europa doar cu CV-ul, fără permis de muncă, sau să folosim bani europeni pentru a construi drumuri, a renova școli, a finanța afaceri sau a construi ferme – toate aceste lucruri sunt absolut normale pentru noi, tinerii, dar adevărul este că nu ar fi fost posibile dacă nu eram în UE. Tocmai asta își propune să arate campania TNL: Apartenența la UE și fondurile europene sunt esențiale pentru România; Dezvoltarea țării noastre fără UE este imposibilă; PNL a dovedit că este partidul cel mai determinat și potrivit să guverneze România, și pentru că știe exact cum să folosească banii europeni în avantajul comunităților noastre”, declară președinta TNL România, Mara Mareș.

Organizațiile TNL au demarat deja și o campanie de informare pe rețelele sociale prin care prezintă investițiile realizate din bani europeni în orașe, comune și județe.

ALEGEREA EDITORULUI