(VIDEO) Deputatul Ringo i-a făcut bucăți pe Olguța și Giugea

611

Bucăți i-a făcut deputatul AUR de Dolj, Ringo Dămureanu, pe Olguța Vasilescu, de la PSD, și Nicolae Giugea, de la PNL, după o analiză pe pliantele lor de promovare, pe care le-a rupt și aruncat în aer. În gura parlamentarului a intrat, dar cu grație suspectă, și candidata USR, Emilia Neagu. Pe ea n-a făcut-o ferfenință.

Într-o conferință făurită între sacru și profan, mai precis între Biserica Sf. Ilie și actualul sediu al Consiliului Județan Dolj, Ringo Dămureanu a persiflat-o pe primărița Olguța Vasilescu: ”Olguța oltenuța, Olguța româncuța, îmbrăcată în ie chinezească cu ciucuri mov. Bă, fraților, după ce ați făcut atâta batjocură în țara asta mai veniți cu asemenea mizerii, chiar nu vă e rușine”, a grăit reprezentantul AUR. Pledoaria s-a încheiat cu ea, Olguța, făcută bucăți și aruncată pe jos.

Cu userista Emilia Neagu Dămureanu a fost chiar gentilom, ori compătimitor, ocărând în schimb partidele care o susțin. Într-o conferință anterioară, AUR, prin vocea lui parlamentarului AUR, făcuse apel ca partidele de dreapta să-l susțină pe cel ”mai liberal candidat”, ”fratele și prietenul nostru, Marian Vasile”, care candidează la primăria din partea AUR. Numai că l-au dezamăgit, a spus Ringo, lansând un candidat ”iepure”, ca să o favorizeze pe Olguța Vasilescu. La finalul analizei de pliant, pe Neagu n-a rupt-o, ci a pus-o, cu grijă, pe pupitru, sub hârtiile de partid.

L-a rost a urmat Giugea. ”L-am ajutat în urmă cu patru ani, fiindcă părea să reprezinte alternativa la PSD, dar acum acest semn al săgeții, PNL-ul, a fost complet terfelit, și Nicolae Giugea nu mai reprezintă nici el absolut nimic”, a spus afectat, făcându-l bucăți și pe liberal.

ALEGEREA EDITORULUI