Tăvălugul PSD sfârtecă în Prefectura Dolj

966

Tăvălugul PSD sfârtecă în Prefectura Dolj. Concursul pentru ocuparea postului de șef al Serviciului Juridic din cadrul Prefecturii Dolj, rămas liber după pensionarea lui Eugen Marinescu, încinge spiritele în instituție. În prag de alegeri, conducerea Prefecturii, de sorginte pesedistă, trudește ca să-și pună exact unde mai trebuie un om de bază.

Sursa foto: Nouapresa.ro

”În cărți” ar fi consilierul juridic Iulia Gheorghe, susțin surse din interior. Prefectul Dan Diaconu i-ar susține promovarea, cu tot suportul PSD. Miza o reprezintă vizele de legalitate pe care instituția le dă (sau nu), știm bine, pe documentele emise de toate localitățile din județ. Iar Iulia Gheorghe cu siguranță știe cu ce se ”mănâncă”.

Declarația de avere a Iuliei Gheorghe din 2021. Cea din 2022 este de negăsit

Chiar firma soțului are contracte cu mai multe primării care au primit vize de legalitate. Firma MC. GM Evaluări SRL, deținută de Marius Gheorghe, cu activități de consultanță pentru afaceri și management, a prestat pe la Bechet, Almăj, Breasta etc..

Funcționarii din Prefectura Dolj, fără căști de protecție pesedistă, resimt din plin efectele buldozerului roșu. Așa că au început să se ”spargă” și să-și reproșeze cum s-au ajutat reciproc ca să ajute la rândul lor diverși candidați cu subiectele de examene.

În aparatul care reprezintă Guvernul României în teritoriu, degringolada se plimbă liber prin toate birourile, iar unii dintre funcționari, scârbiți pe bună dreptate, au cedat nervos, vărsându-și ofurile inclusiv de față cu prefectul Dan ”Didi” Diaconu, vicepreședinte BPJ al PSD Dolj. Vâlvătaia de săptămâna trecută a fost alimentată și de presiunile la care sunt supuși unii dintre juriști pentru a facilita sau a accepta accederea în funcția de șef al Serviciului juridic a unei persoane aflate, spun ei, de multă vreme, în conflict de interese. Iar miza este dublă, pentru că ocupantul postului scos la concurs pe 29 aprilie va obține și atribuții de secretar general, adică de șurub obligatoriu de ”atins” pentru oricine dorește un aviz de legalitate în județ”, descrie Nouapresa.ro scandalul iscat în interiorul Instituției Prefectului de Dolj.

Cu Prefectura, Consiliul Județean și cea mai mare parte a primăriilor din județ la picioare, tăvălugul PSD nu mai are decât să securizeze și să manipuleze circuitul documentelor.

Citește și articolul Nouapresă.ro: EXCLUSIV. Cutremur în Prefectura Dolj: ”Ai uitat că ți-am dat subiectele la examenul…!”; ”Da’ și eu ți-am dat subiectele la examenul icsuleștii…!”

ALEGEREA EDITORULUI