Cosmin Vasile și-a depus candidatura pentru al doilea mandat în fruntea CJ Dolj. PSD și-a înregistrat și consilierii județeni

394
Sursa foto: PSD Dolj

Cosmin Vasile, candidatul PSD pentru al doilea mandat ca președinte al Consiliului Județean Dolj, și-a depus, astăzi, dosarul la Biroul Electoral Județean. Social-democrații au înregistrat la BEJ și listele de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni.

Evenimentul a fost oficiat de președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda, care i-a avut alături și pe șefa PSD Craiova, Olguța Vasilescu, pe parlamentarii PSD de Dolj, Alexandra Presură, Iulian Badea, Eliza Peța, Alina Tănăsescu, Ion Prioteasa și Mihail Genoiu și o parte dintre candidații la funcția de consilier județean.

Sursa foto: PSD Dolj

“Le mulțumesc celor peste 40.000 de cetățeni care, prin semnătura lor, au dat cumva girul ca noi să ne depunem dosarele de candidatură, mulțumesc și echipelor care au mers din casă în casă să strângă semnăturile. Au fost 4 ani pe care îi consider foarte buni, 4 ani în care am avut proiecte mari, realizări importante, 4 ani care nu s-au mai repetat vreodată în istoria Consiliulului Județean, ca număr de proiecte, ca sumă de bani europeni atrași, ca valoare de investiții. Pentru că am înțeles că oamenii din județul Dolj merită drumuri bune, merită servicii publice de calitate, servicii de sănătate performante, merită învestiții în cultură, în educație”, a declarat Cosmin Vasile, în cadrul unei conferințe de presă organizată după depunerea candidaturii în sala de ședințe a Prefecturii Dolj.

Sursa foto: PSD Dolj

Conform informațiilor furnizate de PSD Dolj, Cosmin Vasile este membru din anul 1997. Din anul 2004, a fost ales consilier județean, pentru trei mandate consecutive. Din anul 2016, a preluat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, iar în anul 2020 a fost votat, prin vot uninominal, președinte al Consiliului Județean Dolj.

”Aștept data de 9 iunie să îl felicit și pentru victorie. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut în această perioadă de 4 ani, e un om care s-a calificat pentru această funcție, un om care a înțeles că este acolo să reprezinte tot județul Dolj și pe toți cetățenii județului Dolj. A avut tot timpul o ușă deschisă și a colaborat cu toți primarii, din tot județul, indiferent de culoarea lor politică. Așa se explică și faptul că foarte mulți dintre primari și-au dorit să înceapă un drum alături de Cosmin și alături de PSD”, a declarat Claudiu Manda.”

Cine sunt candidații PSD pentru Consiliul Județean Dolj

Potrivit șefului PSD Dolj, în mare, componența listei de aleși județeni propuși sunt din exercițiul actual.

“Lista de consilieri județeni înseamnă că o treime sunt cei care au fost până acum în Consiliul Județean Dolj, două treimi sunt oameni noi. Avem peste 30% oameni tineri, avem peste 30% femei, în zona eligibilă și în zona neeligibilă. Partidul Social Democrat încearcă să își împrospăteze întotdeauna resursa umană. Sunt oameni care au demonstrat la nivelul Consiliului Județean și pot să facă un pas în față, cum sunt oameni care au demonstrat în interiorul partidului că au dorința de a se implica, au valențe în politică și atunci merită o șansă ca, de aici încolo – ține numai de ei – să își continue sau să își construiască un parcurs în politică”, a firmat Manda

Lista de candidați pentru Consiliul Județean Dolj este: Vasile Dorin-Cosmin, Solomon Antonie, Neațu Breciugă Mihail Adrian, Durle Dumitru Cosmin, Velișcu Carmen Alina, Stamatescu Claudia Raluca, Bică Gheorghe, Bărbieru Mihaela Iuliana, Neacșu Florea, Radu Marin Traian, Roșiu Valentin, Cristea Radu Ana-Maria, Marian Viorel, Cîrciumaru Alina, Roșu Adrian Valentin, Voicu Clara, Cristescu Adrian Daniel, Chelaru George Petre, Scărlătescu Lucian Cristian, Răscăcea Ștefan Cătălin, Galiceanu Cătălina Floriana, Dujer Ionel Cristian, Nicola Teodor Alin, Naicu Daniel, Vieru Alexandru Marian, Mateiță Constantin Ovidiu, Pantilimon Marius Cosmin, Ionescu Vlad Mihai, Marinescu Radu Florin, Petre Simona Irina, Durlanu Ionuț, Geamănu Aurora Adela, Tulea Andreea Elena, Tudorică Ionela Alina, Ghiță Vasile, Prioteasa Marius Răzvan, Bogoi Adriana, Ștefan Mihaela Luci, Oprea Cătălin Ionuț, Bîrzanu Felicia Oana, Docea Virgil Andrei, Dumitru Alina Felicia, Golumbeanu Dumitru Emanoil Alin, Cojocaru Radu Florian, Romanița Gheorghe Aurelian.

ALEGEREA EDITORULUI