Genți pentru femei – ce material este cel mai bun?

113

Sezonul modei de vară surprinde prin formă și textură, motiv pentru care colecțiile designerilor includ modele de genți care atrag cu siguranță atenția prin aspectul lor neevident, dar și cu manopera frumoasă. Acestea combină perfect estetica atemporală, perfecțiunea în design, dar și tendințele care domină magazinele și străzile. Cele mai la modă genți se află acum în vasta colecție CCC și chiar merită să le acorzi atenție. Gențile momentului sunt chintesența modei contemporane și, atunci când sunt asortate cu garderoba ta, vor rezista multe sezoane.

Cele mai la modă genți din acest sezon – tendințe 2024

În acest sezon, designerii au făcut tot posibilul! Poți simți pauza de modă din sezoanele și colecțiile anterioare, precum și o uriașă suflare de prospețime care cu siguranță funcționează pentru tine! Chiar introducerea stilului yuppie, servietele supradimensionate sau gențile de mână din materiale neevidente arată cum moda a luat perfect o nouă direcție. Modelele pe care le cunoști bine sunt reproiectate, dar cu o estetică complet modernă.

Designerii se deschid către noi culori, găsesc pietre prețioase din trecutul modei la care merită să revină și transformă modelele clasice în versiuni cu o estetică inversată. Acest lucru merită laude considerabile și îți oferă posibilitatea de a te regăsi la modă. Chiar dacă există numeroase modele de genți pentru femei la CCC, în continuare le vei descoperi pe cele care reflectă cel mai bine spiritul modern al modei!

Genți de mână țesute într-un stil elegant

De obicei, împletitura tipică este asociată cu o atmosferă de vară și de vacanță. O astfel de geantă este ușoară și plăcută De aceea, designerii au decis să folosească modele mai vechi cu această textură și au creat genți și gentuțe damă țesute din piele, piele ecologică sau cu relief specific.

În colecțiile de la CCC, vei vedea genți țesute încântătoare atât în ​​dimensiuni mici, cât și puțin mai mari. Perfecte pentru moda de zi cu zi de vară și nu numai. În plus, aceste modele sunt ideale pentru a fi asortate cu cele mai frumoase rochii ale sezonului cald purtate alături de o pereche de sandale cu platformă.

Genți de mână matlasate – de la XS la XL

O geantă de mână cu matlasare caracteristică nu este nimic nou în lumea modei. Cu toate acestea, dacă se lucrează la forma și tipul de matlasare, poți vedea ceva complet nou în ea. Răsfoind colecțiile noi din magazine, vei descoperi că ai o mulțime de modele matlasate care diferă atât de mult în matlasare încât arată o estetică complet nouă.

De la cusături foarte mici la unele expresive și largi, poți alege dintr-o mare varietate de modele,însă merită să acorzi atenție și formatului. Foarte populare nu sunt numai modelele elegante, de dimensiuni mici, glamour, ci și cele mari și supradimensionate, într-o formă foarte impresionantă și modernă.

Genți cu lanț cu un efect plin de farmec

Acest model a încălzit până la limită colecțiile de primăvară-vară! Chiar dacă ai experimentat mania lanțului în urmă cu câteva sezoane, acum se revine la ea într-o versiune modernă, plină de farmec! Lanțurile groase și voluminoase devin de domeniul trecutului, iar locul lor este înlocuit cu lanțuri mici, lungi, uneori pliate de două ori.

Poți opta pentru o geantă piele naturală  la care lanțul este împletit cu bretelele clasice sau făcând parte dintr-o centură sau mâner. Vei vedea în colecțiile designerilor modele noi, nu doar în versiuni foarte trendy sau formale, ci și unele perfecte pentru moda de zi cu zi, care reîmprospătează întregul stil.

În magazinele CCC, pe ccc.ro și în aplicație vei găsi și alte genți care se încadrează în moda și tendințele moderne. Printre aceste tendințe moderne, găsește-o pe cea care se va potrivi perfect cu stilul și garderoba ta.

ALEGEREA EDITORULUI