UPDATE/Surse: Fețita de 2 ani dispărută la Breasta, găsită strangulată și bătută

1744

Surse: Fețita de 2 ani dispărută la Breasta, găsită strangulată și bătută

Fetița dispărută de acasă, luni, în jurul prânzului, a fost găsită, astăzi, fără suflare, de un localnic.

Surse din cadrul anchetei au relatat pentru Stiri Craiova că trupul copilei era la circa 100 de de metri de locuința familiei sale. Prezenta urme de violență și era legată la gât.

Sursele mai precizează că prin locul în care i-a fost găsit corpul trecuseră cu o oră mai devreme anchetatorii, iar fetița nu era acolo.

Părinții minorei, care lucrează în Spania, ar avea datorii la cămătari. Fuseseră și amenințați cu moartea, dar și că dacă nu vor plăti li se vor lua copiii.

Criminaliștii merg pe ipoteza unei crime. Asta cu atât mai mult cu cât căutările Raisei – unele extrem de ample, cu zeci de salvatori angrenați în misiune: polițiști, jandarmi, pompieri, voluntari, salvamontiști de la Gorj și Vâlcea și, totodată, dispozitive de căutare cu termoviziune, un elicopter al Aviației Române – au rămas fără succes, pentru ca azi să apară trupul fetiței la mică distanță de casă.

Revenim!

UPDATE 1: Corpul neînsuflețit urmează să fie necropsiat. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili firul evenimentelor și pentru a afla cine se face vinovat de moartea fetiței.

Suspecți de oribila faptă ar fi chiar rude ale copilului.

UPDATE 2: Surse – Principalul suspect al fi un văr al victimei, în vârstă de 15 ani.

ALEGEREA EDITORULUI