Dispoziție internă la Poliția Locală Craiova: ”Săptămâna asta să nu avem cerșetori în intersecții”

646
Sursa foto: politialocalacraiova.ro

Ultima săptămână de campanie electorală îi pune și mai tare pe jar pe angajații Poliției Locale din Craiova. Angajații au fost atenționați de șefi, la începutul acestei zile, prin intermediul aplicației WhatsApp, să fie ”puțin mai activi decât de obicei”.

Motivul este cât se poate de simplu: să nu le dea ocazia candidaților la alegerile locale să găsească hibe în activitatea lor.

Saptamana asta, va rog sa fim putin mai activi decat de obicei. Prioritati: sa fim vazuti la locurile de joaca si SA NU AVEM CERSETORI/PARBRIZARI in intersectii. Este saptamana in care toti candidatii vor merge prin cartiere si sa incercam sa nu avem probleme”, este mesajul pe care polițiștii l-au primit pe WhatsApp.

De la începutul campaniei electorale angajații Poliției Locale Craiova au fost puși să stea cu ochii pe afișele electorale.

Conform surselor Știri Craiova, inițial panourile pentru propaganda electorală au fost păzite 24 din 24 de ore cu cei care în mod normal patrulau în cartiere. Pentru că PL a trebuit să asigure și ordinea și siguranța publică și în timpul evenimentelor socio-culturale care s-au derulat concomitent în oraș s-a dispus ca panourile să fie verificate și fotografiate din 2 în două ore.

ALEGEREA EDITORULUI