(VIDEO) Angajată a Primăriei Coșoveni, amendată pentru că a sunat nejustificat la 112, de ”frica” unui cetățean: ”E cam ciudat și agresiv!”. Bărbatul făcea live pe Facebook și întreba insistent de ce nu respectă programul de lucru

2920
Reclame

O funcționară a Primăriei Coșoveni a fost sancționată contravențional, ieri, cu 500 de lei, pentru că a apelat, fără justificare reală, numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Aceasta a cerut ajutorul unui echipaj de poliție după ce un bărbat din comună a intrat în mai multe rânduri în sediul primăriei și a început să întrebe unde sunt angajații și de ce nu respectă programul. Cetățeanul a făcut mai multe live-uri pe Facebook în timp ce se afla în curtea și sediul primăriei, dar și prin birouri. Înainte cu o zi, o altă angajată a apelat 112 reclamându-l pe bărbat. Culmea ironiei e că cetățeanul le-a spus că dacă o să apeleze numărul de urgență vor sfârși prin a fi amendate. Ceea ce s-a și întâmplat. ”Uitați ce tupeu are, doamna angajată vine la 8 și un sfert și cheamă și poliția, i-auzi, c-o deranjez!”, exclamă bărbatul.

După ce angajații au început să apară rând pe rând, unul dintre ei s-a arătat deranjat că bărbatul i-a luat la întrebări: ”Ne cunoaștem de undeva?”, i s-a adresat una dintre persoanele care lucrează în primărie. Cetățeanul i-a răspuns că el are ceva de rezolvat, e trecut de ora 8, și niciun funcționar nu e prezent la datorie. O altă funcționară a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Aceasta a explicat dispecerului că un bărbat agasează angajații, filmează și are un ”comportament cam ciudat și agresiv”. Mai jos puteți urmări un fragment din întreaga înregistrare cu momentul și modul în care au decurs lucrurile.

După episodul de alaltăieri, bărbatul a continuat să vină la primărie. Într-unul dintre birouri, unde se afla o funcționară, a început să întrebe iar unde sunt restul angajaților. Femeia a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 anunțând că are o urgență la Primăria Coșoveni: ”Am o urgență, un domn mă agresează! (…) Eu nu mai pot”. Momentul poate fi văzut în clipul de mai jos.

Un echipaj de la Postul de Poliție Coșoveni a venit la fața locului și, după ce a verificat dacă cele reclamate se susțin și au temei, au scris pe numele angajatei o sancțiune contravențională pentru apel abuziv. De față cu polițiștii, bărbatul le-a spus angajaților că el va veni în fiecare zi la primărie, de la care se așteaptă să primească respect și sprijin ori de câte ori are nevoie.

Întreaga filmare poate fi urmărită aici: https://www.facebook.com/100061219514789/videos/708702657055004

Sursa video: Facebook/VIITORUL COȘOVENI

ALEGEREA EDITORULUI